Se menningen i ordet lycka

Le plus dur n'est pas de dire "désolé". La partie difficile est de le dire.

Hello fellas! Amanda Harde style där va? Hihi, typsikt henne att skriva det. Apropå det, snart är belieberdiscot! (Haha okej, nu tänker ju ni, vadå apråpå det? Hur går Amanda ihop med Belieber discot? Hon har ju det med oss hon med ;)
Men jaja. Nu sitter jag och pillar lite med PS. Vill ha en ny design med har zero ideer. Så det blir ju lite svårt.
Men ska luska ut en bra. Har ni någon bra idé? KOMMENTERA DÅ♥

Nu ja!

Sådär jag! Nu ska det äntligen sättas fart med upptaderingen. Idag var andra dagen i skolan, mysigt. Vittra har faktiskt blivit jätte annorlunda sen förra året. Mycket finare och så.. Imorgon så är det friluftsdag, tror vi ska ha matsäck då(?) Hehe. Något jag måste säga till Mammis isf! ;)

Jaja, nu ska jag fixa ett annat inlägg till bloggen. KRAM!

JAJAJA

OMG! Vad länge sen det känns.. Måste bli bättre på att upptadera, men har en suprise till er. Vänta tills lite senare, and you will se ;)♥

I'll find you!

Fina ögon va? He he vad PhotoShop kan göra mycket alltså. Somsagt så är jag i uddevalla just nu. Och ang detta med designer, jag gör inte gratis. Jag får för mycket beställningar! Men allt det där fixar jag snart. Och idag - BADA! Men nu så ska jag faktiskt ta och fixa en ny design. Har redan tröttnat på denna. Den är så töntig typ! He he. Så ny design kommer idag/imorgon. Ska även fixa en design som alla kan ta del av. Eller något. Kyssar Ida!

-

.

Jag älskar dig min vän

Jag orkar inte sitta och låtsas. Alla klagar på mig; att jag inte kan bråka med dig. Men sanningen är ju den, jag vill inte bråka med dig? Jag älskar dig för allt jag har, och kan säga det tusen gånger om. Men att folk alltid ska börja klaga, det är onödigt. Du betyder otroligt mycket för mig och jag fattar inte varför vi alltid ska bråka. Jag vill bara börja om hela tiden och hoppas på att bråken inte förekommer. Men ändå finns dom alltid där. Dom kommer alltid tillbaka. Jag vill vara din kompis, precis som alla andra har sina kompisar. Vi borde kunna vara vänner och umgås utan att folk klagar och blir sura över det. Jag vet inte ens längre själv.. Slutade vi umgås för att andra bad om det, eller för att vi behövde en paus? Det är ganska oklart just nu. Men detta spelar ändå ingen roll.


För vad som än händer så vet jag att jag faktiskt älskar dig min bästa vän. Du får mig alltid att le. Alltid att vara glad. Jag önskar att jag kunde säga det oftare irl. Men jag vet inte varför det inte blir så. Har väll aldrig den tiden. Men du ska veta att jag älskar dig i vilket fall som helst. Tvivla aldrig på det. Kommer du ihåg killarna i pulkabacken? I skåne? Har nog aldrig haft så kul. Fy vad vi flippade för att dom kasta en snöboll. Men en sak som är oförglömmlig. Ja, vi vet nog båda om den dagen. Jag kommer aldrig glömma det. Det var helt.. Underbart! Haha, men i vilket fall som älskar jag dig. Och du borde veta det nu. Min andra halva!


För att vakna upp med ett leende på läpparna på grund av dig, händer ofta. Ditt leende sprider sig. Är du glad - är jag glad. Ibland känns det som om du är det enda som betyder på. Den enda jag kan lika. Du sviker aldrig och finns alltid där. Du är för jävla underbar. Jag älskar hur du alltid förstår andra och lyssnar på oss. Hur du aldrig bryr dig hur någon ser ut. - Det är insidan som räknas. Och det är så bra med dig. Du bryr dig bara om att vi mår bra. Och alla våra minnen.. Ingen slår dom! Då menar jag ingen. Haha. När jag är med dig så kan jag verkligen vara med mig själv. Och du ska veta, att innerst inne så tvivlar jag faktiskt inte på di. Jag vet att du är så äkta det bara går. För det är du verkligen. Du är perfekt. Hade du vart kille, så hade jag vartstört kär i dig! Fast det är jag ju, jag vill gifta mig med dig. Och att du alltid är dig själv, det är ännu en sak som jag älskar med dig. Asså. Jag älskar verkligen dig, och säger det nu en gång för alla. Du och jag mor världen, hand i hand. Eller hur?

 

~Forever And Always~

 

 Uddevalla!

Tjo gullungar. Jag är faktiskt i UDDEVALLA! Och så är det väldigt många som frågar efter sin design, ta det lungt. Jag håller på, mitt PS har luggit nere ett tag, men jag gör så gått jag kan. Har runt 20 beställningar som jag fått denna veckan. Tålamod! För den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.

Så det kommer! Här är det jätte mysigt, läger upp lite bilder ikväll. Och imorgon kommer förhoppningsvis Vanessa hit! Mysigt. Men nu ska jag kolla igenom lite mejl, och sen ska i grilla. Men vi hörs senare(ikväll)/imorgon!♥
Bild tagen för någon timma sen!

Jajaja..

Dålig upptadering! Jag vet. Men har typ inte ork att upptadera i denna värme. Blä. Saknar vintern. Haha ni ba ' Careface '. Men ska upptadera snart, LOVAR!♥
Jag och fina Jasmine!♥

Kämpa för det du tror på!

Det räcker verkligen inte med att tro, hoppas och drömma. Du måste reagera, försöka och se till att dina drömmar går enda ut. Du måste lyssna, jobba, kämpa och skriva. Visa för världen. Sitt inte i ett litet rum och och försök se det bra med allt. Du kommer aldrig komma någonstans med det. Se det dåliga och fixa till det. Visa alla. Fråga dig fram. Försök enda ut till fingrarna. Att drömma om saker är lätt, men att fixa drömmarna, är inte lika lätt. Gör allt för att få hit honom, för det gör jag. Jag försöker verkligen. Även fast man slits till döds av allt jobb, så är det alltid någon som trycker ner en. Le. Var glad. Det är då du vinner. Jag har lärt mig att tro på det jag vill. Att få folk att hjälpa till. Och för att få den hjälp du behöver, hjälp andra.
Att vårt land, har gjort världens två största belieber parader, en i Stockholm, en i Göteborg. Det räcker inte. Att vårt land kommer ha världens första Belieber Disco. Det räcker inte. Att vi har haft mer fanvideos än du har hårstrån på huvudet. Räcker inte. Att vi har mer engangerare belieber i världen, inte ens det räcker. Vet du varför? Det är för lite som tror. Som ger upp. Ingen vill se någon kämpa så mycket, att dom tillslut ger upp. Jag är ganska trött på att alltid ligga i underläge. Men egentligen, vad spelar det för roll. Så länge du tror på dig själv. För vem ska tro på oss, Justin, våra vänner - och dig. Om du själv inte gör det?

RSS 2.0