SPK

Haha bloggar från appen så bilderna på frågorna kommer längst ner i inlägget

Svar till första bilden; Haha vad hemskt, vet du vad? Jag bryr mig inte;) Vill du veta varför? För då blir det mer av Justin för oss BELIEBERS. Medans fans kommer och går. Hihi justin i mitt hjärta.

Svar till andra bilden; haha nej:( Är verkligen inte bortskämmd, det är svårt att veta igenom någons blogg. Jag har köpt mina biljetter själv för mina pengar. Och om du syftar på själva Londons resan så är det inte heller bortskämmt. För du har väll förmodligen vart utomlands någon gång? Det är samma sak eftersom min mamma vill åka till London. Dessutom är det MER än ett år kvar! Man kan spara massa pengar. Och som sista svar på din fråga, nej jag kommer inte kasta dom. Antingen säljer jag min eller ger bort den till någon kompis. Puss hejdå ha det bra!!

Och en sak till, glömm inte av Justins födelsedag på Torsdag. Tror jag ska vara med Amanda och Myrah då, inte säker. Blir det tårta och massa kul som förra året;) Någon som läst min blogg länge vet nog vad som hände. Satte på hög JB musik på gatan och hängde ut posters. Haha n00bs, hejdå. Tack för era kommentarer;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha tror du menar tvärtom med bilderna och svaren...

2012-02-28 @ 17:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0