Fem snabba svar

Varför trivs du inte på din skola?
Svar: Oj.. Skrev jag det? Nej det gjorde jag väll nog inte. Trivs på skolan, men mycket kunde vart annorlunda.
 
Hej! Vart kan man köpa den rosa Nike sport väskan? :) 
Tacksam för svar :)
Svar: Jag har en sådan, och köpte den på Stadium. Så kolla där. :) Annars finns det nog på de flesta sportaffärer eller på Nikes hemsida.
 
 
Hej du har en jätte bra blogg! På din instagram hur redigerar du dina bilder så dom blir ljusa och vilken skola går du på? Kan du berätta dina åsikter ärligt för funderar på att byta. Svara gärna på kommentaren så fort du ser den jag uppdaterar din blogg helat iden för vill så gärna veta haha. Pusss
Svar: Först och främst - tack så jätte mycket. Blir jätte glad! Angående mina bilder på instagram, så använder jag typ hundra tusen olika appar, och använder massa olika samtidigt, mina bilder är inte alls lika fina innan jag redigerar dom. Men några av mina favoritappar är PicsArt, LetterGlow, MagicHour, Squaready (bättre än whitagram!!) och Picfx(Bäst för ljusa effekter) men har ganska många fler och skulle ta alldeles för lång tid att skriva ut alla haha. Går på drottning blanka just nu och har inte så mycket att säga. Du borde fråga någon annan och inte mig. Men mitt tips är att stanna ett tag till och förmodligen blir det bättre, det tror jag. Kram!
 
 
Åh, på vilken sida gör du dina rörliga bilder, vad det nu heter? Vet flera sidor jag själv gör dom på, men dom blir så små och så står hemsidans logga i något utav hörnen, hahah... Hur fin blogg som helst verkligen!
Svar: Jag gör dom i Photoshop! Har du det? Kommentera så kan jag förklara hur man gör! Tack så jätte mycket♥
 Recept? :)
Svar: Vanlig havregrynsgröt fast med kokosflingor, choklad, stevia och lite kokosmjölk i. Sen toppar du med vad du ville = perfekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0