Happy

Lyssna på denna låten, fråga inget och skit i artisten. Lyssna på texten och skit i om du stör dig på rösterna. Hittade denna låten igår, herregud vad fin låt. Den är så mysig och vacker. 
 
Idag är också en dag då jag försöker att se allt från den ljusa sidan, försöker vara glad och var stolt. Men det är inte förens nu man inser hur svårt det är att vara glad över allt. Man trycks ner av nästan allt, instargram, bloggar, vänner, familj, minsta lilla sak kan få en på dåligt humör. Jätte jobbigt är det!
 
Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker till London med bästa vän, längtar så otroligt mycket till det. Sen så är jag relativt pigg och frisk, så ska till skolan imorgon, det är också skönt. Få komma ut lite ska faktiskt bli väldigt skönt. Jag taggar faktiskt skolan lite, haha. Men kan också bero på att jag legat inne i tre dagar. Har inte vart ute minsta lilla, inte ens gått till affären, det är helt galet för mig. Så fick lite abstinens över att bara ligga inne hela dagen och inte göra något förut, så fixade lite i mitt rum. Orkade inte riktigt städa och flytta runt, speciellt inte med tanke på att städerskan var här idag, så städningen fick hon stå för. Men gjorde bland annat en fin ram, och tömde väggen på grejer. Hade bilder lite huller om buller och massa blommor, fixade till det så det blev lite finare. Har lite problem, vet inte vad jag vill köpa i London heller!! Ska kolla mer på det, vill göra spontana köp, men vill också ha lite koll. En annan sak jag kom och tänka på är min frukost imorgon, havrekakor jag gjorde förut med jordnötssmör och hallon. Åh, lägger upp receptet imorgon. Dom är så god. Nu blev detta inlägget väldigt rörigt, så ska fortsätta dricka mitt té, kolla runt på lite rum insperation och lyssna på den fina låten här över.

Kommentarer
Postat av: LallaKan

Visa bilder ifrån London? Och vad du har köpt?

2013-11-03 @ 22:46:21
Postat av: Anonym

Visa din shopping från London!

2013-11-07 @ 16:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0