Nytt och höstigt

Kommer ni ihåg att det var min gamla header? Om inte, checka upp ditt minne hos någon för hade denna för 10 minuter sedan...
 
Så, en ny och mycket mer höstig design är uppe, och bara det är ju nytt. Men har även börjat med lite nya saker med bloggen nu, vilket jag tycker är kul, och förhoppningvis tycker ni om det också. Designen var väldigt enkel och ska ta lite nya höstbilder någon dag så jag kan byta profilbilden, och kanske någon av bilderna i headern, kommer bli asnice. Dock vet jag inte om jag gillar det här med att ha oranget tema på bloggen, om man säger så. Känns väldigt "inte-jag-överhuvudtaget" om ni förstår. Men vi får väll se helt enkelt.
 
◊ Bilderna kommer från och med laddas upp i 800px, vilket är lite läskigt. Haha om man går lite längre bak i kategorierna så kommer det se jätte knäppt ut, men bättre att börja nu en senare! 
 
◊ Från och med nu är det kvalité för kvantiet. Kommer nog bli liiiiiite färre inlägg, men mer text och bättre bilder. Eftersom det tar längre tid så kommer uppdateringen förmodligen bli snäppet värre. Men i regel ska det blir MINST 1 inlägg per dag, och ska se hur detta går och vad man hinner. Men det kommer bli systemkamera bilder till 95%, och resten är väll bilder som.. Ja, inte är lika fina och högupplösta.
 
◊ Som ni kanske märkt så har jag en ny kategori - mode & skönhet. Shit vad mobbat det känns, men får se hur det går med att uppdatera den kategorin, haha! Sen har jag även tagit bort en del kategorier - Photoshop, Musik, Recept (finns istället i kost, träning & hälsa), Ge mig och Outfits. Så vi får se om någon saknar dessa kategorier, haha! Jag har inte updaterat dom på länge, så fanns ingen mening med att ha kvar dom.
 
Och det var nog de 3 punkterna, men får se hur det blir i framtiden.. Kanske blir mer uppdatering till och med, ingen vet. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh vilket fin design, gör du till andra också ? :)

2013-10-10 @ 19:32:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0