Mina tre bäbisar

Okej, trodde aldrig denna dagen skulle komma. Men ska skriva ut mina tre absoluta favorit serier (sen har vi ju självklart Gossip Girl och One Three Hill men dom vet ju alla om redan) och tror inte någon känner till alla tre. Kanske, kanske inte. Men vet att "My Mad Fat Diary" inte alls är känd i Sverige, så har Finn lite för mig själv, vilket jag nu lämnar ifrån mig. Men, så kan det gå.. Detta är faktiskt jobbigt att skriva, skojar inte, haha.
Kolla på alla avsnitt HÄR.
Drama/Teen
 
Det är en väldigt kort serie med endast en säsong med kanske 6 avsnitt, och varje avsnitt är runt 40 minuter. Men denna korta serie är så värt det. Rae som ser sig själv som tjock och ful kommer precis ut från ett mentalsjukhus(typ) för att hon är redo för världen. Hon har försökt ta självmord och har skadat sig själv på flera sätt, vilket inte hennes "vänner" vet för dom tror att hon har vart i Frankrike, för det är vad hennes mamma har sagt. Många saker som händer kan man själv känna igen i vardagen och ens liv, och verkligen inte bara ur Rae's perspektiv. Sen, så ska vi inte ens tala om världens finaste relation som skrids ut. Är så kär i detta paret, helt galet! Sen så finns det ju en till person.. Finn, åh, älskade Finn. 
 
Kolla på alla avsnitt HÄR.
Drama/Teen
 
Också här kan man se vardaliga problem som man själv känner igen sig i, väldigt mysig serie om jag får säga det själv. Var väldigt skeptisk under hela första avsnittet, men direkt efter andra var jag helt fast. Ni borde verkligen ge den en chans! Sen tror jag att det finns en del som redan sätt Skins, då den är lite kändare i Sverige. Men annars, kolla upp den! Ni kommer inte ångra er.
 
Kolla på alla avsnitten HÄR eller köp säsongerna HÄR.
Fantasy/Comedy
 
Ah, min all favorite serie någonsin. På samma plats som Gossip Girl. Helt sjukt vad jag var ledsen när jag kollat klart på alla mina avsnitt, så var tvingad att vänta väldigt länge. Även min mamma, vi älskar serien. Tror min mamma är lite mer för Sam(Han är så ung ju) medans jag är mer för Dean. Det är i alla fall två brorsor (Dör vad snygga dom äääär..) som i varje avsnitt jagar spöken/övernaturliga grejer och på det så är det sjukt mycket humor och kärlek, men det är också väldigt seriöst så egentligen skulle man kanske inte kalla det "comedy" som jag skrev där uppe. Men, men.. Ni får kolla på serien, men ha det klart för er att Dean är min, och bara min! Hihi...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0