BLOGGPAUS!

Japp, som rubriken lyder, så tar jag en bloggpaus ett tag. Får se hur länge, max en vecka! Pusss

Mina kläder har äntligen kommit..

Hej alla fina läsare. Idag så har jag inte gjort så mycket, rensat kläder och ltie sånt. Snart ska jag dra iväg till posten för att hämta mina kläder från H&M som jag beställt hem, måste bara vänta på mammis så jag kan få pengar. Sen ska ska Vanessa kanske komma, och lite senare så ska jag möta upp Myrah snabbt. Måste säga en viktig sak till henne! Och sen så känner jag att mitt liv är förstört, vet du varför? 1 APRIL ÄR ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVER..
Buhuuu..
Jaja, ska fixa en sak och bloggare lite senare om jag har något intressant att blogga om! Pusspuss hejdå♥KONSERTEN! (Lagt till lite saker! :D)

Okej, min första Justin Bieber konsert! Jag kan börja med att det var den 1 april, 2011, klockan:19:00 i Herning, Danmark! Allt gick så otroligt snabbt, jag hade väntat i 6 månader, men det kändes som knappt en vecka. När dagen då konserten skulle vara, då var allt så obeskrivligt.
Själv så kom jag och min kompis - Myrah fram till hotellet dagen innan konserten, så vi var dom första beliebersarna där. Jag och Myrah började direkt gå runt och leta efter Justin, med resultat. Vi fick aldrig se Justin den dagen, men därimot hände något annat obeskrivligt. Jag träffade några andra viktiga personer. Jag och Myrah hade börjat se hur folk med 'Justin Bieber' backstage pass började checka in på hotellet. Vi fattade då att det var dom från Justins team. Sen så ser jag plötsligt hur ALFREDO FLORES kommer och stannar kanske en halv meter ifrån oss. Han börjar prata med hans vänner som också är med i Justins team, jag hade inga ord. Jag fick verkligen panik, istället för att sitta där och böla som en 3 åring så gick jag snabbt ut på utsidan medans Myrah och min syster sitter kvar. Plötsligt märker jag hur dom kommer ut till mig och jag gå snabbt in, det hade annars vart välldigt pinsamt. Jag och Myrah får panik och springer upp till vårt rum, eftersom vi visste att dom bode på vårt hotell då dom precis checkat in. Vi går in på rummet och jag springer ut till fönsret där jag då ser Alfredo och hans vänner gå precis under oss.
Och då ska ni höra vad jag säger. "Are you Alfredo Flores?" ropar jag och han vänder sig snabbt om. Han skulle precis säga någonting när hans kompis slår till han och ropar ett enkelt "Nej". Jag som då var helt mållös visste inte vad jag skulle säga, så jag ropar istället "Yes you are, i love you". Men.. Jag ångrar mig snabbt, det var pinsamt. Vi träffar sen en underbar tjej som heter Sara, och vi har nu fått reda på att dom bor på vånning 5. Vi åker upp ditt flera gånger och Justins team står och skrattar åt oss. Sen lite senare, då åker vi upp ännu en gång. Och då kommer Alfredos kompis och skrämmer oss i hissen. ALLA Justins dansare står och gapflappar åt oss medans vi står där och lipar åt dom.
En välldigt dålig bild som jag fångade på honom, men ni känner väll igen honom? :)
 
Men iaf, sen så märker vi hur alla börjar bli riktigt skumma. Dom sticker ut sina huvuden och kollade om vi är kvar, som vi då är, och går sen in igen. Klockan börjar bli mycket och vi börjar ge upp, eftersom alla sagt att Justin inte är där så tror vi dom. Sen så träffar vi min pappa som har pratat med en kille som åker runt med Justin. Han säger då att en kille som är jätte hungrig har beställt upp en hammburgare och glass med massa chockladsås.
Och vad tror ni vi tänker då? Justin Bieber är på hotellet..
 
Men eftersom klockan nu är för mycket att han skulle gå upp, så ger vi upp och bestämmer oss för att gå upp tidigt nästa morgon. Och det är precis vad vi gör. Vi ställer klockan på 5 och är utanför rummet vid 6. Sen så ser vi hur det börjar komma massa bussar, men inte vilka som helst, Justins bussar..
Vi hälsar på alla i teamet och frågar hela tiden om Justin kommer komma, men svaret ät hela tiden ett starkt nej. Tillslut kommer en killr ut som tycker synd om oss och berättar att Justin INTE är här. Han ger oss i stället ett varsit plektrum med en bild på Justin och hans aoutograf. Dom åker sen iväg och vi går sorgsna in i hotellet. Sen så bestämmer vi oss för att åka bort till arenan och kolla om Justin är där, nu är klockan halv 8. Mamma kör dit oss och vi börjar leta runt, det är inte en ENDA belieber här nu. Plötsligt hör vi hur något börjar tuta på oss. Vi vänder oss snabbt om och ser Alfredo flores och hans kompisar sitta och vinka. Ja ni hörde rätt, dom vinka till oss, vi vinkade inte till dom..
 
Killen som tidigare gett oss plektrumet berättar att Justin kommer komma vid 3-4, vi beger oss då till hotellet. Där går vi bort till frukosten och börjar äta. Då vi ser ännu en av Justins dansare, som tidigare retat oss. Han kommer fram till oss och frågar om vi vill ta bild och vi nickar ivrigt.

JÄTTE DÅLIG BILD!!
 
Vi tackar och beger oss sen upp till rummet. Klockan är nu runt 12 tiden. Vi gör i ordning oss och gör oss klara för att gå på JUSTIN BIEBER KONSERT! Klockan 2 så åker vi till arenan och går direkt bak till turne bussarna där det är runt 20 människor.
Jag ser hur RONYA OCH ALICE FRÅN BIEBERDREAM står brevid mig och JAG ler som ett fån! Efter 2 timmar så kommer det en buss, alla tror det är Justin. Flera människor stiger förbi och vi får se DAN KANTER. Alla börjar skrika och snabbt efter kommer RYAN GOOD. Efter kanske 15 minuter så kommer äntligen KENNY HAMILTON UT. Nu blir alla verkligen galna. MEN ingen Justins syns till. Justin mamma kommer förbi oss och ler samtidigt som hon går in i sin turne buss. Efter yterliggare 30 minuter så börjar ALLA skrika högre en vad dom någonsin gjort. Jag vänder mig snabbt om och där står han och trixar med sin Skateboard, Justin Drew Bieber..
 
Han lipar lite mot oss och åker sen in till arenan. Jag har aldrig vart gladare. Klockan börjar nu närma sig 5 och vi går till insläppet där vi senare blir insläppta. Vi sitter ganska långt bak på golvet, men har endå helt okej platser! Vi ser scenen och jag är glad. Sen så kommer en kille som sjunger lite, efter det kommer ingen mindre en.... JUSTINS DJ, TAY JAMES! Han spelar massa låtar och på skärmen vissas en klocka, det börjar på 15 minuter och går sakta neråt. Dom 15 minuterna visar hur lång tid det är tills Justin kommer in. Dom kändes som dom längsta minuterna i mitt liv..
 
När det sen är 5 sekunder kvar så börjar alla skrika "5..4..3..2..1... 0!!!" och nu är skriken öronbedövande. Jag ser hur Justin kommer in ocbh introt på Love me börjar. Jag kan verkligen inte hålla mig för tårar. Han kör låt efter låt och det är nu dags för OLLG. Killen som väljer tjej stannar upp och glor på min kompis innan han fortsätter och tar en tjej några rader bakom. FATTA HUR JOBBIGT DET VAR? Men vi får endå vara där, och det räcker.
Sen så är det dags för Never Let You Go. Där han sitter i hjärtat. Jag börjar gråta mer en någonsin och han kastar ner sin använda handduk! Asså omg! Det var en tjej lite längre fram som fick den, glad? Det var hon. Han sjöng sen igenom dom sista låtarna. När Down To Earth var slut så gick han in och på skärmen så stog det i stil med "Hejdå, godnatt sov gott! Pussar och kramar Justin". Men jag visste att det inte var slut, han hade inte kört Baby än. Efter yterliggare 5 sekunder så kommer det upp på skärmen "Do you want more?" och ni ska bara veta, hela arenen fylldes med öronbedövande skrik och det var nog det högsta under hela konserten.
" Then make som nocie" Stog det och alla skrek så högt dom kunde.
 
"louder"
 
"LOUDER"
 
Stog det och alla skrek. Sen så hörde vi hur introt på Baby kom, och ut kom KENNY och börjar sjunga. Det lät riktigt hemskt. Justin kom sen ut på scen och sa till honom att det var hans scen och sjöng sen Baby, men nu var konserten slut på riktigt. Alla gick ut och vi gick snabbt till baksidan och väntade vid turne bussarna. Men han kom aldrig, så vi åkte tillbacka till hotellet. Gladare än NÅGONSIN.
 
Dagen var den bästa i mitt liv, jag har inte sagt allt. Finns SÅ mycket mer att berätta, men jag kan inte skriva allt. Men detta kanske är min första konsert, men absolut inte den sista! Detta är bara början...
Och kom ihåg....
 
 
NEVER SAY NEVER!

Bilder - 1 APRIL 2011, INNAN KONSERTEN!(Dåliga bilder)

JUSTIN'S TURNEBUSSAR:
RANDOM BILDER PÅ HOTELLET:
PÅ DENNA BILDEN SER NI EN AV JUSTINS DANSARE, (GLÖMT NAMN) OCH ÄVEN INGEN MINDRE EN ALFREDO FLORES. ALLTSÅ HAN SOM SITTER NER OCH PILLAR MED SIN MOBIL..
 

EN I JUSTINS CREW SOM JAG SKÄMT UT MITT LIV ÖVER! JAG SNACKAR DANSKA MED HAN, HAHAHAH OMG, TRODDE HAN VAR DANSK. HAN STOG DÄR OCH GLODDE PÅ MIG SOM OM JAG VORE DUM I HUVUDET..
 

MYRAH..
 

 
HAHAHA, RANDOM BILD PÅ MIG OCH EN ANNAN SOM OCKSÅ HETER IDA..
 

ÄNNU EN BILD PÅ JUSTIN'S BUSS..
 

 
Ja och det var dom jag hade JUST NU, såfort jag kan föra över allt från min kamera så kan jag lägga upp ALLA bilder och videos ifrån Konserten! Tihi, puss♥
 
 

Day 13 - Favorite Justin Bieber interview

Jag kan inte sätta in videos, så jag vet inte.. Men har endå ingen anning, gillar alla! :)
Puss..
Amen snutte då..

1/4 - 11 !!!!!!!

Sluta tänk på det Ida. Sluta tänk på det Ida. Sluta tänk på det Ida. Sluta tänk på det Ida. Sluta tänk på det Ida. Sluta tänk på det Ida. Sluta tänk på det Ida...

LÄS!

http://prettylittlebitches.wordpress.com/2011/04/23/jelena-exposed-the-timeline/ ,
Läs denna! Jag vet inte, är det verkligen sant. Den verkar ju JÄVLIGT troligt. Men jag vet inte, avgör själva..

Day 12 - Favorite color Justin Bieber wears

PURPLE;
Älskar när han har lila på sig♥
FÖR ATT ÄLSKA NÅGON SÅ MYCKET ATT MAN IBLAND BARA VILL DÖ SÅ ÄR DET INTE DEN RÄTTA VÄGEN..

När man var liten var allt perfekt. Livet var som en saga, prinssesor och prinsar. Kärleken var så lätt, vänskapen var så stark. Utseéndet var inget problem. Allt var lixom.. underbart. Men just nu så är det inte samma sak. Man blir sviken och det leder till skit snack. Man gör saker man inte borde göra. Man gör saker som man inte får göra. Saker som man får ta skit för. Även jag gör det.. Men nu, nu finns det bara sorg.. sorg men endå lycka. Förr grät man för ett skrubbsår, nu gråter man för att man blivit dumpad. För blev man glad när man fick en docka man önskat sig mendans nu blir man glad av att vara lycklig. Och lycklig nu är att ha många kompisar och vara älskad. Men självklart har man alltid viljat ha det där lilla extra.. Den där lilla uppmärksamheten. Vissa vill ha väldigt mycket uppmärksamhet, kanske lite för mycket. Och det skapar den vi idag är. Den hemska människan folk kan vara. Som mobbar, sårar och förstör andras liv. Och det är så otroligt jobbigt för den som blir offret. Idag så ljuger man och snackar skit bakom ryggen på en, bara för att inte ta omvägen. Att ta omvägen att bli älskad, utan man vill bli älskad snabbt och inte behöva kämpa för det. Istället så kränker man andra så man själv får den uppmärksamhet man vill ha. Och det leder till att man får vad man vill. Och jag har blivit sviken, sviken av en speciel person som jag älskade. Men som bara lätt mig stå ensam kvar. Ensam kvar i denna stora världen, och det var fel.  Du var allt för mig, du betydde otroligt mycket. Du var min andra halva. Jag fattar inte att du gick den väg du gick. Jag tänker inte gå runt & deppa för det som har hänt. Men du var verkligen allt för mig. Nu är du ingen. Absolut ingen, du är som ett stjärnfall. Du försvann bara lixom? Av alla min tusen frågor fick jag inga svar. För du var bara borta. Helt borta. & jag vet att du aldrig kommer tillbaka. För andra är ju viktigare än mig? jag fattar inte poängen? tycker du det är ballt det du håller på med? bara för du är med dina andra kompisar? men vet du vad? det är låååångt ifrån ballt. fråga vem som helst. Så varför gör du det du dör? är det enda du kan göra, är du bara bra på att svika personer? för jag har åxo känslor, & mina känslor var extra starka för dig. Jag älskade dig. Mer än bara älskade, jag avguda dig. Jag gjorde det. Du hadde mitt halva hjärta, du hade det i dina händer. men du kastade bara iväg det. & Jag vill verkligen ha ett svar? varför? varför har du vallt det här? är jag inte tillräkligt cool för att vara med dig? är jag för töntig? asso jag fattar inte.. jag gör verkligen inte det. Men jag hoppas att jag någon gång får svar på alla mina frågor. För jag vill ha tillbaka dig, det vill jag. Jag vill ha tillbaka våra dagar, allt det fantastika vi gjort. Jag säger som en kompis " du var ballt utan b, men nu är du kingen utan k". precis så är det. iaf i ombyta roller.  jag älskade dig, & jag gör det fortfarande & jag kommer ALLTID att ha en bit i mitt hjärta avdig. för du försvinner inte bara. För jag älskade dig mer än vad du själv tror. Du var som en  ängel utan vingar. men allt förendras ju. du började umgås med fel personer, & då ville du inte längre vara med mig. Jag var bara luft. Jag var bara .. ingenting. Jag hoppas att vi kommer kunna lösa igenom det här. För både du & jag vet att det här inte kommer gå, det kommer gå HELT åt helvete. så jag hoppas på det bästa.   Många har en crush, man gillar någon väldigt mycket. Och vissa tar det på ett jobbigt sätt. Precis som jag, jag vet knappt vad jag själv vill. För att älska någon så mycket att man ibland bara vill dö så är det inte den rätta vägen. Utan fel väg. Man hoppas och hoppas på att det en dag är "vi" och inte du och jag. Men endå så känns det så fel. Man vet inte vad man ska göra. Men som vissa säger, Never say never. Fast även om det är så man tänker så hjälper det inte. Utan det är fortfarande bara fel. Och man får aldrig det man vill ha. Man sitter där och väntar, väntar på att det en gång ska bli vi. Men endå så ser man den man älskar sitta och skratta med någon annan. Och då känns det så tomt..  Men precis som alla andra har jag käsnlor. Precis som alla andra så saknar jag någon. Och exakt som alla andra har jag drömmar. Drömmar som inte alltid kommer att gå i uppfyllese. Drömmar som med andra ord är omöjliga i visa lägen.  Även jag kan gråta, slåss & skratta. Jag kan göra allt som du kan göra. Men det finns alltid en bit som fattas. Som fattas av mig. Och utan den biten kan jag inte göra allt alla andra kan. Men med den biten kan jag det.. Jag kan fortfarande gråta, slåss & vara arg. Men jag har inte längre glädjen att skratta, le & ha kul. Ha den glädjen ett barn sak ha. Många hemska saker har hänt. Men detta är en hellt annan sak. Det är bra men endå helt omöjligt. Det är som att leva med ett halft hjärta... Men kanske så är det bara att glömma allt. Att kanske ge upp sina drömmar? kanske är det bäst så. Jag vet inte? Man undrar ju. Men detta är speciellt. Det är otroligt. Jag älskar någon som jag kanske inte borde älska? Någon som kanske bara gör fel, någon som alltså inte är bra för mig. Och det sårar, det gör mitt liv omöjligt. Omöjligt att leva ett hellt normalt liv.  Även jag gillar någon så oerhört mycket att jag har lust att dö. Men endå så känns det så otroligt att jag känner så här. Kanske är jag dum i huvudet? Men det tror jag knappast.  Men att höra, se, och lyssna på dig gör mig stark. Du gör mig så stark att jag känner den livslusten jag ska känna. Du får mig att må bra men endå.. Du får mig samtidigt att må piss. Jag har aldrig sett en så otrolig männsika. Men endå så är du så långt ifrån. Det jag vet om dig är som fakta från google, som fakta från tidningar och fakta från allt. Men endå så är det jaqg vet från hjärtat. Från att se dig. Höra dig, och endå veta det jag vet. Jag älskar dig, jag älskar dig otrligt mycket. Kanske lite för mycket. Eller kanske alldeles för mycket. Kanske så mycket att jag kommer lämna allt bakom mig för dig. Att glömma dig är som att komma ihåg någon man aldrig sett. Som att veta vem man egentligen är och vad man egentligen vill. Med andra ord omöjligt i mina ögon. Omöjligt att glömma, glömma dig, glömma det jag har och att glömma det jag vill.  Och det som sårar mig mest är att jag aldrig kommer kunna skratta med dig, att aldrig kunna le med dig, att aldrig kunna hålla dig i handen, att aldrig kunna prata med dig, att aldrig kunna se dig, att aldrig kunna röra dig, att aldrig få prata om mina problem och att aldrig... aldrig kunna älska dig..Detta köpte jag!

Beige/rosa shorts ifrån Cubus, 199;-
Skor ifrån H&M 199;-
Sen så köpte jag två tidningar med Justin ifrån Presstopp, Lösnaglar ifrån H&M, 1 dagbok, 1 almenacka och lite andra småsaker. Haha fint inlägg, men såfort jag hittar min kamerasladd så ska ni får riktiga bilder och på ALLT jag köper ;) Puss..♥

GLAD PÅSK!

Glad påsk alla underbara läsare! Har ni det bra? För det har jag! HAHA, kul man kan ha. Nej men ska snart göra i ordning mig, köpte ett par shorts igår! Glömde att säga det. Och jag funderar på att börja lägga upp vad jag köper här i bloggen? Det vore väll snällt eller! Hehe, men ska sätta igång plattången och sminkade mig kanske. Får se om jag sminkar mig eller inte. Haha, smink tröttar ut mig. Och har ingen anning om vad jag ska ha på mig, får la se. Något bra hoppas jag! Och föressten, jag gick med shorts igår och det var inte kallt! Wihoo.. Haha, nu tröttar jag ut er. Pusspuss..♥

Jag ska kämpa för dig!

Jag ska kämpa för dig! Även fast jag vet att du snart kommer försvinna, så kommer jag ända stå där. Du får vänta på mig. Tillslut kommer jag också falla över gränsen. Jag kommer också försvinna. Jag kommer också dö..

Jag älskar dig Dan Cederlund♥I don't need cars, i don't need money, i just need you..

.

Day 11 - Favorite Justin Bieber music video

Eenie Meenie
Varför? HAn är så otroligt snygg i den! Och sen så gör den mig glad, man sitter och flinar åt hur dumma dom är..
/Kan inte bädda in YouTube klipp längre? Varför?/


Awwi!

Ida ♥ Vanessa

Älskar dig bästavän♥

Hos Vanessa!

Hej alla söta läsare! Sitter här med Nelly, vi ska blogga lite.. Har vart och badat idag på frölunda badet! Skit härligt.. Måste göra det snart igen. Nu sitter Vanessa och städar sitt rum. Haha, ja hon sitter ner. Nelly ska också göra ett inlägg snart! Hihi, ja. Har inget och skriva.. Nelly påpekar att jag aldrig har något och skriva.. Haha sant! Not.. Puss puss hejdå♥
JAG HAR KLIPPT SIDCUT BTW! Haha skojade men aja, en bild som jaghittade på Vanessas dator.. Lite rolig sådär! Pusspuss♥

Stan!

Idag så blir det stan med Vanessa och Nelly. Nelly vill egentligen bada, men det ska vi göra imorgon. Och då ska vi även sova hos Vanessis♥ Jaja, kul ska det bli. Men nu måste jag ta på mig och sen åka in till resturangen för att få mina pengar och sen så ska jag möta upp Nelly och Vanessa så ska vi gå i staaan. Men jaja, ha det bra så länge! Och vad sägs om att jag lottar ut mina PURPL* *******? Haha ni får se, puss♥
Hahaha.. Random bild sen i vintras, blekis..

Day 10 - Favorite photo of Justin Bieber

Du måste skämta.. Favorit bild på Justin? HAHA, okej. Det är omöjligt, på min andra dator har jag över 3000 bilder och ni ber mig välja EN bild.. Jahaja.. Haha, omöjligt helt enkelt. Men en bild som var min favorit bild, som antagligen fortfarande är min favorit bild är denna..
Hans ögon, mun, näsa.. Allt, det dödar. Hans skönhet dödar. Han är så otroligt underbar.

Day 9 - Your favorite Belieber - friend

HAHAH kom inte på något bättre, men det är alla mina vänner som gillar Justin! Haha men jag har ju olika minnen men var och en, Myrah har jag ju vart med på JB konsert, jag och Nelly har suttit uppe hela nätter för att skriva om honom, jag och Vanessa, ja vi har gjort ALLT möjligt, men vi brukar skämma ut oss. Haha jag och Ida kan sitta och prata om honom hela dagar och Elma, ja.. Hahahah. Hon är bara galen.. Jaja, men jag gillar alla mina 'beliebers'. Puss♥

Yeah, it's true..

Don't say that you care when you don't. If you cared, you'd show consideration to how I felt. You used to care, but not any more.. What happened? Did you just one day wake up and decide that i'm not important to you any more? Or is this some kind of test to see how much heartache I can withstand before I leave you for good?

You're pushing me away,
you make me not want to love you.


You know who you are..


ÖVERASKNING!

Jag, Nelly och Ida har en överaskning till er läsare! Ni får veta idag/imorgon vad det är! Hihi, ni får se soon! Jaja, det var allt! Puss♥


På resturangen!

Hej alla bloggisar! Nu sitter jag på mamma och pappas returang! Tihi, vi har precis ätit mat och kokosbollar som vi ALLTID äter här.. Jaja. Sen så ska vi väll hitta på något kul, får se vad. Vet inte vad, men något kul blir det väll. Och nu är nelly riktigt arg på mig för att jag skriver väll med två l och hon säger att det ska stå ett l. LÅT MIG SKRIVA HUR JAG VILL! Punkt, pusspuss hejdå♥


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAushhäst


Hehe, jag fastar helt enkelt inte på bild..


Godmorgon!

Hejsan, nu sitter jag här vid datorn och gør sisådär ingenting. Men det är en konstig sak, jag kan inte skriva o med 2 prickar øver , det blir såhär - øøøøø..
Asså gud så jobbigt! Men før dom som inte visste så är detta - ø , den sista bokstaven i alfabetet.
Snart ska jag gøra mig en macka och kanske en smoothie, jag får se. Men har iaf inga planer før idag! Inga alls faktiskt.. Får se om jag ska träffa någon eller så. Men där är också ett problem, jag har glømmt min telefon i Nellys väska.. Bläää. Jaja, ska inte tjata om massa strunt. Och btw så tog jag bort tävlingen att vinna en bloggsvar, eftersom jag har en bättre tävling på gång! Tihi, pusspuss..♥


Bieberfever..

143 plancher, 2 tröjor, 4 skivor, 28 ituneslåtar, 1 bok, 23 tidningar, 1 pocket, 3 armband, 1 målarbok, 1 plektrum med aoutgraf, 1 konsert i Danmark, 1 novell, 30 klistermärken, 2 purpleglasses, 1 kalender, 1 biograf, 1 galapreimär i Stockholm, 3 biobiljetter, 1 målad bild, 5 skrivböcker, 1 penna,3 twitters, 1 Vanityfair tidning...

1 kille..

Jag har köpt tidningar med placher, ladddat ner låtar, målat, gått på galapreimären i Stockholm, har träffat hela hans team, jag har gått på hans konsert, jag har snackat med hans dansare, jag har offrat så mycket för honom, men vet ni vad? Han är så jävla värt det.

I Love Justin Drew Bieber!♥Sitter här och gör lite sådär ingenting!

Haha, som rubriken säger. MEN jag ska ha en tävling! Jag kommer förmodligen lägga upp den inom kort, hoppas ni gillar den! Haha, och sen så kommer nog mina saker från hm.com snart, i slutet av april.. Fick faktiskt väldigt mycket fint för 1.500 kronor, väldigt många saker med, thats why i love 'rea'! Haha, jaja. Ska fixa lite med tävlingen, kanske kan lägga upp den idag tom! PUSS!♥
Haha aw, sweetheart♥

Lite random sådääär..

[  ] Jag är kortare än 160 cm.
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[  ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[  ] Jag har/har haft tandställning.
[x] Jag har/har haft glasögon/linser. 
[  ] Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[  ] Jag har mer än två piercingar. 
[  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

 

 

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag. -
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.

 

 

SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar.
[  ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka i skolan.
[x] Jag underkändes (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[  ] Jag har fått sparken.

 


SKAMLIGHETER

[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disney filmer.
[  ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[  ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

 

 

HÄLSA

[x] Jag föddes med en sjukdom. 
[  ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ] Jag har brutit ett ben.
[  ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] Mina visdomständer har tagits bort.
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

 

RESANDE

[x] Jag har åkt bil mer än 300 km på en dag.

[x] Jag har flugit.
[x] Jag har varit i Ryssland.
[x] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[  ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[  ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA. 
[x] Jag har varit i Afrika.

 

 

ERFARENHETER

 

[x] Jag har tappat bort mej i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit på ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[  ] Jag har gått "skinny dipping" 
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[  ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.  
[x] Jag har träffat någon/NÅGRA från internet i verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på tungan.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN

[x] Jag är singel.
[  ] Jag är i ett förhållande.
[  ] Jag är förlovad.
[  ] Jag är gift.
[  ] Jag har varit på en blind date.
[  ] Jag har blivit dumpad oftare än jag varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x Jag är rädd för att bli övergiven.
[  ] Jag har varit otrogen i ett förhållande. 
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mej.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[  ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET

[  ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[  ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ]Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mej helt okänd person.
[ ]Jag har kysst en helt till mej okänd person.

ÄRLIGHET

[x]Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. 
[x] Jag har gjort något som jag lovat mej själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.
[  ] Jag dricker mej berusad mer än en gång i månaden.
[  ] Jag kan inte svälja piller.
[  ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[  ] Jag har mediciner mot depression.
[  ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x]Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

 

 

DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar. 
[x] Jag har sett någon dö.
[  ] Någon nära till mej har försökt begå självmord.
[  ] Någon nära till mej har begått självmord.


MATERIALISM

[x] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[  ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[  ] Jag äger många dyra designerväskor,
[x] Jag äger något från H&M.
[  ] Jag samlar på serietidningar.
[x] Jag äger något från Benetton.
[  ] Jag äger något jag köpt på eBay.
[x]Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[  ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det

[  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[xx] Jag har lätt för att öppna mej för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[  ] Jag är en morgonperson.
[x] jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik. 
[  ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag har sovit under stjärnorna.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[  ] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. - 
[x] Jag skulle ha pyjamas på mej i skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[  ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[  ] Jag är bra på matematik.
[  ] Jag tror på spöken.
[  ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[  ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[  ] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag har blivit kittlad.
[x] Jag har fått kramp.
[x] Jag älskar mörk choklad. 
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv


Dagens fråga!


Vilken ska jag ha till musiktips, bild 1 eller 2? OCH det är MINA bilder som JAG har gjort, så håll tassarna borta! Puss♥

Dåligt.. :(

Och vad hände med statestiken på bod? Har sjunkt med typ 100 läsare, bättre kan ni! Aja, dagen är ju inte slut heller..

Sur!

Är jätte sur just nu, vet inte varför, men är endå suur.. Tror att jag måste ut lite, har bara suttit inne hela dagen! Och mitt rum är stökigt, då blir jag ännu surare.. Haha, jaja.. Får väll hitta på något skoj, ska vänta på att mamma och dom ska komma hemma, skulle kommit vid 3 egentligen med dom är iggare. Är så himla sur på speciellt mamma just nu så jag har lust att slå någon. Men sådan är jag just nu, sur på allt och alla. Jaja, ha en bra dag.. Nu ska jag hitta på något kul! Så kanske ni får mer upptadering när jag är gladare, tror ingen vill ha massa sura inlägg. Men jag funderar på att städa mitt rum och sen lägga upp bilder på det? Något som gillas? Och just det ja, kanske ska ha BLOPPIS med en person, ni får mer information någon annan gång! Puss♥

Lista om mig! :)

Namn: Ida
Piercingar: -
Tatueringar: -
Längd: 1.71
Skostorlek: 39

Hårfärg: Mörkbrun
Är du kär i någon: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: USA
Tänker du på att ta självmord: Nej

Dricker du alkohol: Nej
Röker du
: Aldrig
Vilket shampoo använder du
: Olika, 
Vilken parfym använder du
: Olika,
Vad är du rädd för
: Mörka skogar & Blodprov
Gillar du att tvätta: Kan inte
Gillar du Berg-och-Dalbana
: Jadå

 

 

Senaste:

Film du hyrde: Kommer inte ihåg
Film du köpte: Kommer inte ihåg
Låten du lyssnade på: Jessie - Price tag

Personen du ringde: Vanessa
Tv program du tittade på: Simpsons
Personen du tänkte på: Justin Bieber

 

Vänner:

Den du litar mest på: Jag litar på dom flesta av mina vänner,

Den du har bråkat med: Många

Den som är gladast: Vanessa

Den du alltid har roligt med: Emma H

Den som alltid finns där: Ida H

Barndoms vän: Nelly L

Blondaste vän: Jasmine

Någon du saknar: En person..

En som du delat många skratt med: Nelly W

En du träffat genom nättet: Elmaaaaa

En du aldrig träffar längre: Tyra, Nelly L.. Mer..

En som du kännt länge men fortfarande har bra kontakt med: Vanessa och Ida

Den du senast sov hos: Izabella

Den du har det bästa minnet med: Den som var med mig 1 April i Herning Danmark, Minne för livet! Myrah alltså..

 

 


 

ANTAL..

Gånger du varit kär: Aldrig på riktigt
Gånger ditt hjärta brustit: En gång
Gånger ditt namn varit med i tidningen:Många gånger
Ärr du har på kroppen: Inga typ

 

SENASTE..

Personen du fick mail av: David Hollela
Personen du fick brev av: H&M
Personen du fick sms av: Vanessa
Gången hela din familj åt tillsammans: Igår

Saken du köpte: En topp ifrån Gina
Vad har du gjort idag: Inget, ska ut snart
Var det kul: ?
Hur tidigt stiger du upp: beror på 
Gillar du att slåss: Nja
Vad ska du göra idag: Vara med Vanessa kanske, möta Nelly och få mina pengar
Är du seriös: Alltid! ;)
Vad är du allergisk mot: Pollen, Katter, Damm, Mögel, Hästar, Marsvin, vissa hundar m.m

Var har du ont: halsen
Använder du hårspray: Nope

 


Day 8 - A picture of your room with Justin Bieber posters

En lite äldre bild, just nu har jag inga plasher uppe! Men jag har cirka 140 stycken i en låda! Har en massa plansher, kan aldrig få nog. Haha..

Dålig upptadering!

Jag vet att min upptadering inte är på topp just nu, men det ska jag fixa! Ska bli bättre på att upptadera, haha och hur många gånger har jag inte sagt det? Men aja. Ska städa i ordning lite i mitt rum nu (As always) och sen så ska jag göra i ordning mig lite. Var på stan igår och köpte lite saker! Vill ni att jag ska lägga upp sånt jag shoppar? Puss Ida♥

Day 7 - A picture of you & Justin Bieber

Haha, jag har ingen bild på mig och Justin! Jag har aldrig träffat han och fått tagit bild, men jag skulle gärna vilja ha! Haha♥

Day 6 - An extract from a Justin Bieber fanfic

Jag har ingen anning, men den bästa novellbloggen är iaf www.justindrewbeebs.blogg.se eller www.bieberdream.blogg.se!! Haha♥
tuffing!

Day 5 - Your least favorite Justin Bieber song

Runaway Love - Justin Bieber...
Jag vet inte, men jag gillar den helt enkelt inte.. Har aldrig gjort det.. ♥

Saker du inte visste om mig.

♥ Jag hatar, verkligen HATAR Justin Bieber haters, säger man något om Justin som inte är tillämpligt då får man med mig och göra.
♥ Justin Bieber följer mig på twitter!!
♥ Jag har en gammal blogg som ni kan besöka HÄÄR , jag skriver som en idiot, ser ut som en WB fjortis.. Och ja, resten får ni själva se..
♥ Jag hatar när folk inte bryr sig om en när man är ledsen, egoo..
♥ Om jag fick önska en enda sak, då hade det inte vart något med Justin, utan något helt annat. Men vad? Det säger jag inte nu.
♥ När jag var mindre så hade jag en hoppborg i vår lägenhet som pappa köpt när vi vart borta i 2 dagar bara för att han saknat oss.
♥ Jag är pank!!!
♥ Jag hatar att köpa jeans, men kan ha på mig det.. Men sällan.
♥ Jag hatar mitt rum, jag kan inte hålla det städat en enda dag, sjukt ja..
♥ Jag kan bli glad av att bråka med andra! Fast det gäller bara småbråk och när jag vunnit bråket..
I'ts al about me!

NEVER SAY NEVER!

Hej alla underbara människor! Idag så ska jag gå på.. NEVER SAY NEVER. Förvisso för tredje gången, första gången på galapremiären i Stockholm, andra på preimären här i GBG med min vänner och nu med min mamma och syster! Även Vanessa ska med. Det var någon som undrade varför jag och Myrah bråkade. Jag vet precis vem som fråga, men jag har ingen kommentar på det. Det hände mig och stannar hos mig. Men jaja, nu måste jag dra mig till bion! Vi ska snart hämta ut biljetter och lite sånt. Ha det bra! Pöööss ♥
Bild = mitt humör, TIPPTOPP! Har aldrig vart gladare, iaf inte för tillfället! :)

Day 4 - A Justin Bieber quote

"Never Say Never"
Jag älskar mottot, inget är bättre än att aldrig ge upp! Ingenting är omöjligt, ge aldrig upp!

till-

Att vara och att inte vara..

Att du ska vara och inte vara, det är två olika saker. Själv så vill jag inte vara, inte vara som alla andra. Jag vill vara mig själv, och inte bry mig om vad andra säger. Inte bli nedtryckt för hur man ser ut och vad man gör. Det vill nog dom flesta, även jag. Men det är inte alltid man står bakom åsikten, det är inte alltid man står för den man är. Och det är riktigt synd. Eftersom man ska vara sig själv vad dom andra än säger. För det är det som gör en unik, att vara sig själv. För är man inte sig själv, då är man inte unik. Och är man inte unik, då är man som alla andra. Allt går i ett kretslopp. Och det är du som bestämmer hur det ska gå. Jag tänker i alla fall stå på den rätta sidan. Jag tänker iaf försöka vara mig själv. För det är något som betyder mycket för mig, riktigt mycket. För samtidigt, man vill ju inte ha tillgjorda vänner? Jag säger inte att jag har det, men det finns ingen som vill ha det. I alla fall inte jag. Jag vill ha unika, underbara och fantastiska vänner! Och vet ni vad? Det har jag♥
En tillgjord bild eller inte? Jadu..

Läskigt!

En riktigt läskig sak, det är att min sterio ändrar ljudnivån av sig själv! Haha seriöst! Det är skit läskigt, jag lyssnar på en låt och plötsligt blir det mycket högre! Jag vågar inte ha på den när jag är ensam hemma. Haha, och sen när Jaden Smith sjunger så hackar hela låten upp! Jag börjar tro att det spökar hemma hos mig.. För det är riktigt kusligt..
Min kusliga sterio!
Och btw; Jag vet att det är superduper dåliga bilder! Men jag använder min mobil kamera, för min kamera är hemma hos Vanessa.. Glömmde den där, jaja! Pöss♥

MCBIEBER!

¨
Muuummms..♥

"I just wanna ride with you.."


Justin Bieber - Ride


"I need you by my side.."

How am I ever gonna get rid of these blues Baby. I'm so lonely all the time, Everywhere I go. I get so confused, You're the only thing that's on my mind. I miss you, more each day. Only you can make it right now. I'm not too proud to say " i love you". All I know is I'm lost without you, I'm not gonna lie. How am I going to be strong 
without you. I need you by my side. If we ever say, we'll never be together and we ended with goodbye. don't know 
what I'd do ...

I'm lost without you.
Plugget väntar..

Japp! Som ni ser, jag ska plugga.
Jag har verkligen mycket att plugga på, ett STORT spanska prov, matte prov och så måste jag öva på min repliker till pjäsen i skolan, dötrist.. Mem eftersom att Myrah inte kan svara när jag ringer utan bara pratar med Nelly ang Simon så får jag göra det, stör mig något enormt just nu. Men jag kommer inte ifrån datorn i vilket fall som helst! Jaja, får upptadera mera senare. Får se hur det gå med pluggningen! Förresten, jag tänker inte säga vad nu! Ni får veta när det är sääkert, men pappa ska kanske köpa en speciell sak. Men ni får vet senare om vi köper den! Välldigt glad, haha..
Har inte så mycket att skriva, men aja. Får ge er ett inlägg senare! Pöööss♥

Day 3 - Your favorite magazine cover of Justin Bieber

Denna är nog favoriten! Man drunknar i hans fina ögon, man ler av att se hans leende, han är helt enkelt perfekt, bara att det visas speciellt mycket på denna bilden♥

I need somebody to love..

When i see you're face, its not a thing that i want change, caus boy you're amazing.. Just the way you are♥
Ser skit roligt ut, men sånt är liväääät..♥

Day 2 - Your first Justin Bieber concert

Okej, min första Justin Bieber konsert! Jag kan börja med att det var den 1 april, 2011, klockan:19:00 i Herning, Danmark! Allt gick så otroligt snabbt, jag hade väntat i 6 månader, men det kändes som knappt en vecka. När dagen då konserten skulle vara, då var allt så obeskrivligt.
Själv så kom jag och min kompis - Myrah fram till hotellet dagen innan konserten, så vi var dom första beliebersarna där. Jag och Myrah började direkt gå runt och leta efter Justin, med resultat. Vi fick aldrig se Justin den dagen, men därimot hände något annat obeskrivligt. Jag träffade några andra viktiga personer. Jag och Myrah hade börjat se hur folk med 'Justin Bieber' backstage pass började checka in på hotellet. Vi fattade då att det var dom från Justins team. Sen så ser jag plötsligt hur ALFREDO FLORES kommer och stannar kanske en halv meter ifrån oss. Han börjar prata med hans vänner som också är med i Justins team, jag hade inga ord. Jag fick verkligen panik, istället för att sitta där och böla som en 3 åring så gick jag snabbt ut på utsidan medans Myrah och min syster sitter kvar. Plötsligt märker jag hur dom kommer ut till mig och jag gå snabbt in, det hade annars vart välldigt pinsamt. Jag och Myrah får panik och springer upp till vårt rum, eftersom vi visste att dom bode på vårt hotell då dom precis checkat in. Vi går in på rummet och jag springer ut till fönsret där jag då ser Alfredo och hans vänner gå precis under oss.
Och då ska ni höra vad jag säger. "Are you Alfredo Flores?" ropar jag och han vänder sig snabbt om. Han skulle precis säga någonting när hans kompis slår till han och ropar ett enkelt "Nej". Jag som då var helt mållös visste inte vad jag skulle säga, så jag ropar istället "Yes you are, i love you". Men.. Jag ångrar mig snabbt, det var pinsamt. Vi träffar sen en underbar tjej som heter Sara, och vi har nu fått reda på att dom bor på vånning 5. Vi åker upp ditt flera gånger och Justins team står och skrattar åt oss. Sen lite senare, då åker vi upp ännu en gång. Och då kommer Alfredos kompis och skrämmer oss i hissen.
En välldigt dålig bild som jag fångade på honom, men ni känner väll igen honom? :)
 
Men iaf, sen så märker vi hur alla börjar bli riktigt skumma. Dom sticker ut sina huvuden och kollade om vi är kvar, som vi då är, och går sen in igen. Klockan börjar bli mycket och vi börjar ge upp, eftersom alla sagt att Justin inte är där så tror vi dom. Sen så träffar vi min pappa som har pratat med en kille som åker runt med Justin. Han säger då att en kille som är jätte hungrig har beställt upp en hammburgare och glass med massa chockladsås.
Och vad tror ni vi tänker då? Justin Bieber är på hotellet..
 
Men eftersom klockan nu är för mycket att han skulle gå upp, så ger vi upp och bestämmer oss för att gå upp tidigt nästa morgon. Och det är precis vad vi gör. Vi ställer klockan på 5 och är utanför rummet vid 6. Sen så ser vi hur det börjar komma massa bussar, men inte vilka som helst, Justins bussar..
Vi hälsar på alla i teamet och frågar hela tiden om Justin kommer komma, men svaret ät hela tiden ett starkt nej. Tillslut kommer en killr ut som tycker synd om oss och berättar att Justin INTE är här. Han ger oss i stället ett varsit plektrum med en bild på Justin och hans aoutograf. Dom åker sen iväg och vi går sorgsna in i hotellet. Sen så bestämmer vi oss för att åka bort till arenan och kolla om Justin är där, nu är klockan halv 8. Mamma kör dit oss och vi börjar leta runt, det är inte en ENDA belieber här nu. Plötsligt hör vi hur något börjar tuta på oss. Vi vänder oss snabbt om och ser Alfredo flores och hans kompisar sitta och vinka. Ja ni hörde rätt, dom vinka till oss, vi vinkade inte till dom..
 
Killen som tidigare gett oss plektrumet berättar att Justin kommer komma vid 3-4, vi beger oss då till hotellet. Där går vi bort till frukosten och börjar äta. Då vi ser ännu en av Justins dansare, som tidigare retat oss. Han kommer fram till oss och frågar om vi vill ta bild och vi nickar ivrigt.

JÄTTE DÅLIG BILD!!
 
Vi tackar och beger oss sen upp till rummet. Klockan är nu runt 12 tiden. Vi gör i ordning oss och gör oss klara för att gå på JUSTIN BIEBER KONSERT! Klockan 2 så åker vi till arenan och går direkt bak till turne bussarna där det är runt 20 människor.
Jag ser hur RONYA OCH ALICE FRÅN BIEBERDREAM står brevid mig och JAG ler som ett fån! Efter 2 timmar så kommer det en buss, alla tror det är Justin. Flera människor stiger förbi och vi får se DAN KANTER. Alla börjar skrika och snabbt efter kommer RYAN GOOD. Efter kanske 15 minuter så kommer äntligen KENNY HAMILTON UT. Nu blir alla verkligen galna. MEN ingen Justins syns till. Justin mamma kommer förbi oss och ler samtidigt som hon går in i sin turne buss. Efter yterliggare 30 minuter så börjar ALLA skrika högre en vad dom någonsin gjort. Jag vänder mig snabbt om och där står han och trixar med sin Skateboard, Justin Drew Bieber..
 
Han lipar lite mot oss och åker sen in till arenan. Jag har aldrig vart gladare. Klockan börjar nu närma sig 5 och vi går till insläppet där vi senare blir insläppta. Vi sitter ganska långt bak på golvet, men har endå helt okej platser! Vi ser scenen och jag är glad. Sen så kommer en kille som sjunger lite, efter det kommer ingen mindre en.... JUSTINS DJ, TAY JAMES! Han spelar massa låtar och på skärmen vissas en klocka, det börjar på 15 minuter och går sakta neråt. Dom 15 minuterna visar hur lång tid det är tills Justin kommer in. Dom kändes som dom längsta minuterna i mitt liv..
 
När det sen är 5 sekunder kvar så börjar alla skrika "5..4..3..2..1... 0!!!" och nu är skriken öronbedövande. Jag ser hur Justin kommer in ocbh introt på Love me börjar. Jag kan verkligen inte hålla mig för tårar. Han kör låt efter låt och det är nu dags för OLLG. Killen som väljer tjej stannar upp och glor på min kompis innan han fortsätter och tar en tjej några rader bakom. FATTA HUR JOBBIGT DET VAR? Men vi får endå vara där, och det räcker.
Sen så är det dags för Never Let You Go. Där han sitter i hjärtat. Jag börjar gråta mer en någonsin och han kastar ner sin använda handduk! Asså omg! Det var en tjej lite längre fram som fick den, glad? Det var hon. Han sjöng sen igenom dom sista låtarna. När Down To Earth var slut så gick han in och på skärmen så stog det i stil med "Hejdå, godnatt sov gott! Pussar och kramar Justin". Men jag visste att det inte var slut, han hade inte kört Baby än. Efter yterliggare 5 sekunder så kommer det upp på skärmen "Do you want more?" och ni skrek dom nog mest under hela konserten.
" Then make som nocie" Stog det och alla skrek så högt dom kunde.
 
"louder"
 
"LOUDER"
 
Stog det och alla skrek. Sen så hörde vi hur introt på Baby kom, och ut kom KENNY och börjar sjunga. Det lät riktigt hemskt. Justin kom sen ut på scen och sa till honom att det var hans scen och sjöng sen Baby, men nu var konserten slut på riktigt. Alla gick ut och vi gick snabbt till baksidan och väntade vid turne bussarna. Men han kom aldrig, så vi åkte tillbacka till hotellet. Gladare än NÅGONSIN.
 
Dagen var den bästa i mitt liv, jag har inte sagt allt. Finns SÅ mycket mer att berätta, men jag kan inte skriva allt. Men detta kanske är min första konsert, men inte den sista! Detta är bara början...
Och kom ihåg....
 
 
NEVER SAY NEVER!

Day 1-Your favorite Justin Bieber song

Alla Justins låtar är verkligen speciella och tilltalar mig på olika sätt. Många är riktigt vackra och man blir nästan knä svag när man hör dom. Eller nästan och nästan, man blir knäsvag.
I alla fall jag! Men jaja, saken är den att det är svårt att välja ut en ENDA låt. Men jag kan faktiskt göra det. Det är en låt som kan få mig att gråta, jag vet inte varför. Det bara är så. Den är så underbart fin och ger mig så många tillbaka blickar. Jag har knappt ord för den.

Never let you go - Justin Bieber♥
Och musikvideon, den är också så grovt fin..
Jag älskar den helt enkelt♥

30 days of Justin Bieber!

Day 1 - Your favorite Justin Bieber song
Day 2 - Your first Justin Bieber concert
Day 3 - Your favorite magazine cover of Justin Bieber
Day 4 - A Justin Bieber quote
Day 5 - Your least favorite Justin Bieber song
Day 6 - An extract from a Justin Bieber fanfic
Day 7 - A picture of you & Justin Bieber
Day 8 - A picture of your room with Justin Bieber posters
Day 9 - Whatever tickles your fancy
Day 10 - Favorite photo of Justin Bieber
Day 11 - Favorite Justin Bieber music video
Day 12 - Favorite color Justin Bieber wears
Day 13 - Favorite Justin Bieber interview
Day 14 - Favorite Justin Bieber tweet
Day 15 - A graphic you made/favorite graphic of Justin Bieber
Day 16 - Favorite Justin Bieber youtube video
Day 17 - Someone you became friends with over Justin Bieber
Day 18 - Your dream date with Justin Bieber
Day 19 - Your favorite thing about Justin Bieber
Day 20 - Favorite televised performance
Day 21 - Your favorite friend or family member of Justin Bieber
Day 22 - Favorite acoustic cover
Day 23 - Favorite piano cover
Day 24 - How many Justin pictures you have on your phone
Day 25 - Photo of Justin Bieber sticking his tongue out
Day 26 - Favorite photo of Justin Bieber with a fan
Day 27 - A photo of Justin Bieber with another singer/celeb
Day 28 - What made you become a Justin Bieber fan
Day 29 - A photo of Justin Bieber you’re obsessed with
Day 30 - What Justin Bieber means to you
NANAANNA BATMAN! Haha, nu ska jag göra denna listaaaan.. :)♥Godnatt!

Godnatt alla söta bloggläsare! Förlåt att jag inte upptaderat, men jag gör det imorgon innan skolan eller så! Har STOR städat mitt rum, verkligen från topp till tå! Ska packa lite tills imorgon, ska sova hos Vanessa och träna, sen så ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på CSI! Har inte gjort så mycket idag, vart med Vanessa mest♥ Älskar dig!

Puss, godnatt och kram från mig! Syns imorgon alla sötnosar! ♥


Asså omg , en random bild jag gjorde någon random dag.. Fin stavning, skrev komma ist för koma och massa skit. Haha omg,


Här får ni se det underbara innehållet endå.. Hans ögon dödar.. Hans blick dödar! Hela HAN dödar ♥

In tha school!

Hej! Just nu sitter jag i skolan och detta är en såkallad mobilblogg, haha. Sitter uppe i esteten/slöjdsalen.. Vi håller på att göra en kanal, och ja.. det blir som det blir! Sen efter skolan ska jag antingen träna eller göra något annat kul! Igår så hann jag med det mesta som jag skulle göra. Och justdet!! För er som kollar på Csi så DOG Warrick, asså jag grät! Omg.. Men nu måste jag gå. Alla tjatar på mig, puss!

Att göra-lista!

Hej alla underbara männsikor, idag har det inte hänt så värst mycket. Vänta.. Jag kommer, ska bara hämta en glödlampa! Min lampa är sönder så ser ju knappt vad jag skriver..
KLART! Haha, iaf. Idag efter skolan så gick jag och Vanessa för att träna på F&S. Vi körde lite av gympapasset som sen blev så tråkigt att vi gick. Jag har för det mesta, ätit och suttit vid datorn den senaste timmen. Har en liten list på vad jag MÅSTE göra nu..
SKITFUL bild, haha.. JAG VILL HA PHOTOSHOP NUUUUUUU..........

Lycklig..

Även om jag vet, även om jag kan, även om jag får, så vill jag inte.
Jag älskar något obeskrivligt härligt, något underbart, något perfekt! Och ta åt dig, för det är just dig jag snackar om.
~~Ida Linnea Lager~~

Like someone else..

Precis när man gått nästan hela vägen, då kommer ett hinder. Precis när man nästan är på toppen, då glider man ner. Precis när man tror att man är lycklig, då är man inte det.

Att vara perfekt och att inte vara är två olika saker, men endå så säger folk att man inte kan var perfekt. Men inte ett enda piss kommer upp i min hjärna, ingenting förutom att du är perfekt. Och det stör mig så otroligt mycket att du är det. Bästa dagen i mitt liv kändes som 3 minuter. Allt gick för fort fram, inget kändes äkta. Det kändes som drömmar, det kändes så värdelöst. Att en enda person kan förstöra så himla mycket i så mångas liv. Att en enda person kan krossa så många hjärtan, att en enda person kan göra så många olyckliga är sjukt. Man undrar om personen inte har något samvete alls, men såklart den har det. Den kan inte hjälpa någon. Det enda som kan hjälpa alla dessa människor, det är att svika dem. För det är det som gör den personen så perfekt, han skulle aldrig svika oss. Han är så underbart perfekt.

Även om jag hoppas så vet jag inte om det är detta jag vill. Leva på det sättet, det vill jag inte. Men endå, endå så är det svåra. Jag tänker på att vara i den sitsen. Men när jag tänker djupare, så skulle jag aldrig vilja vara hon..Aldrig.

Så mycket hat en enda flicka kan få, på grund av alla dessa människor som är falska. Så mycket hot, att hon klarar av det. Jag tycker synd om henne, hon kan inte göra det hon vill. Hon kan inte vara med den hon älskar, utan att bli klandrad för det. Men endå så ser hon så stark ut, verkar så stark, vill vara stark och kanske är stark. Det kanske räcker för henne, räcker att ha honom vid henne sida. Och jag stöttar det, till 100 %. Men jag har bara lust att slå till dom männsikorna som trycker ner henne. Dom har ingen anledning till det.

Att en person skapar det problem på 10 minuter, som annars skulle skapa kaos på flera sekunder, minuter, dagar, veckor, månader, år.. Att en endaste person kan göra det, det är verkligen sjukt. Om jag kunde välja en sak, skulle det vart det jag alltid drömt om? Det som halva världen drömmer om? Det mina vänner drömmer om? Nej..

Jag vill inte. Jag vill inte något av detta, just nu vill jag inte leva detta värdelösa liv. Inte utan er. Inte utan min mamma och pappa, min syster, mina vänner. Inte utan dom som betyder något. 

Allt känns bara värdelöst, och jag kan säga det 1000 gånger till. Värdelöst, Värdelöst, Värdelöst, Värde..

Om två pusselbitar möts, perfekta i par. Båda lika fina, underbara, vackra, perfekta, är det ödet då? Var det menningen att det var så det skulle bli? Jag vet inte, men det känns så. Två pusselbitar från samma förpackning, kommer dom någonsin bli ett avslutat kapitel eller kommer det var dom för evigt?
Jag skulle aldrig byta ut en enda person mot han eller hon. För det är fel mot båda. Så fel som något kan vara, rent av obeskrivligt. Men jag stötar dom, det gör jag. För jag visste att tillslut skulle det hända. Det skulle bli dom, och jag är lycklig för det. Jag har aldrig vart gladare, i'm just a such of drama gueen..Jelena...♥
Fixfix!

Fixar massa med designen! Haha, fan vad JOBBIGT det är utan PS.. Jag flippar, allt jag gör går bara åt helvete.. Jaja, ska inte sura över det. Ska fixa en sak på Biebs, sen så får jag se vad jag gör! Jag vet att jag verkligen SUGER på att upptadera och lägger in massa småinlägg, haha. Men det är så tråkigt utan bilder, men min kamerasladd är borta. Måste köpa ny, och då ska det bli bättre upptadering. Haha puss♥
1 April i mitt ♥

Hemma ifrån danmark!

Som rubriken, jag är hemma! :D Haha, kommer med ett inlägg snaaaart..

RSS 2.0