Stockholm


Hej, för er som inte märkt det så bloggar jag bara när jag känner för det just nu, och har inte riktigt någon press på det, väldigt skönt haha! Så bloggar mer för min egen skull nu! Sitter i alla fall i bilen med vanessa påväg till Stockholm, vi ska jobba på Julgalan. Vi jobbade även i Göteborg, men då var Hanna med! Men nu skulle vi egentligen inte jobba för dom behöver bara servitörer och det är alldeles för mycket folk, jag skulle nog inte kunna servera 1000 pers haha. Men vi fick följa med som nissar!! Tror det är i Tele2 Arena, antar det. Köpte också på världens godaste kaffe på starbucks, Gingerbread Latte! Alltså, egentligen skulle jag inte kalla det kaffe för det smakar knappast kaffe, alldeles för sött, i alla fall för någon som brukar dricka svart haha. Aja, måste spara batteri, ville bara uppdatera snabbt!! Puss.😘

Kommentarer
Postat av: Emilie

Hej Ida!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

2013-12-10 @ 17:25:45
URL: http://www.hittarecept.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0