Galet fin

Så galet fin är jag, verkligen haha. Försöker också lista ut hur man får bilderna hela vägen ut i inlägget (som ja har nu) men ha texten i mitten lixom. Inte i mitten, men så att det är lite space mellan texten och inläggets slut, om någon förstår ett skit om vad jag snackar om? Kanske inte.. Sitter just nu och väntar på Vanessa som ska sova här, vi har lite pluggis att gå igenom, men vi ska faktsikt köpa lite grejer och sedan baka. Har bakat lite för mycket på senaste, haha.. Men vet dock inte vad. Var också och kollade på Hvitfelskta om jag fick börja igen, men dom ville inte ha mig (Ni kommer ångra er!!!!!) så det va surt. Aja, nu får jag i alla fall ha kvar min dator #happy. Alltså ååh, ni måste också lyssna på One Directions nya allbum, den har faktiskt en del riktigt fina låtar som jag gillar. Det är bra. Så har lyssnat väldigt mycket på det haha. Nu ska jag bära in halva min säng i mitt rum eftersom Emma lånat den då hennes kompis sov över några nätter, så nu har jag sovit i en 90cm säng. Haha haft två täcken, en filt, ett överkast, 8 kuddar och 3 prydnadskuddar i en 90cm säng. Sovit lite halv galet, och ville inte ha något på golvet så har sovit lite som en prinsessa, typ. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej du har en jätte bra blogg! På din instagram hur redigerar du dina bilder så dom blir ljusa och vilken skola går du på? Kan du berätta dina åsikter ärligt för funderar på att byta. Svara gärna på kommentaren så fort du ser den jag uppdaterar din blogg helat iden för vill så gärna veta haha. Pusss

2013-11-27 @ 19:07:20
Postat av: rememberthiis.blogg.se

Fint hår :DD

2013-11-27 @ 19:08:24
URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh, på vilken sida gör du dina rörliga bilder, vad det nu heter? Vet flera sidor jag själv gör dom på, men dom blir så små och så står hemsidans logga i något utav hörnen, hahah... Hur fin blogg som helst verkligen!

2013-11-27 @ 19:39:55
URL: http://fames.se/emmavictoria/
Postat av: Anonym

Varför trivs du inte på din skola?

2013-11-28 @ 16:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0