Its hard when you have too

Det är inte det att blogga är tråkigt, snarare tvärtom. Det är bara det att när man vet att bloggningen är ett måste för att överhuvudtaget ha kvar några läsare, så blir det jobbigt. Löjligt. Irriterande. Ja, tråkigt helt enkelt. Speciellt när man verkligen inte är sugen på det. Det blir ju lite som ett heltidsjobb att fixa iordninggrejer, ta bilder, fixa design hit och dit, redigera bilderna, och sen skriva texterna till inläggen. Det tar mycket tid och blir måsten. Så det är ju den tråkiga delen av bloggen. 
Sen har vi en annan tråkig del, och det var anledningen till att jag slutade, hat. Jag har aldrig tagit åt mig speciellt mycket av hat, faktiskt inte. Det kan också bero på att jag nästan aldrig fått hat som vart relaterat till utseende och saker som skulle kunna stämma. Om någon skriver "du är ful", okej, visst. Någon tycker jag är ful, jag bryr mig faktiskt inte. Men skulle någon skriva kanske "Åh, hatar dina ben. Dom är så tjocka och fula", till exempel, då kan man börja ta åt sig. För det är endå sådant som många kan tro på, vilket är synd. Men sådana problem har jag aldrig haft. Hatet jag fått har ofta vart relaterat till saker jag gör. När jag köpte bruna linser, så sa alla att jag gjorde det för att Justin gillade tjejer med bruna ögon, när jag fick biljetter till 1D på Xfactor, började folk tjata och hata på mig för att jag citerar "alltid få gå på konserter och göra saker som ingen annan får, utan att ens behöva kämpa eller ens egentligen vilja det" av ren avendsjuka. Så jag har inte riktigt brytt mig om det. 
Men nu, på senaste, har de vart mycket grövre. Har uppåt 100 frågor på min ask (jag vet att man får ta skiten om man är med där, och jag säger inte att jag inte tar skiten, utan konstaterar bara fakta) som är rent hat till mig, min familj men SPECIELLT mina vänner och där har en av mina vänner majoriteten av hatet. Jag har valt att inte svara på dessa hat på senaste, mina vänner vet inte ens vad som står om dom där. Saker som är riktade rakt mot deras familjer, deras killar, deras utseende och deras känslor. Vad fan lixom? Det jag heller tyvärr inte kan tyda är om en person suttit och skickat 5 hatfrågor per dag, eller om det faktiskt är flera. Dessutom har jag fått sms skickade till min telefon med hat, va? Varför? Varför skullle någon överhuvudtaget vinna på att skicka hat? Folk har alltid på någotsätt skicka hat till mig, men har aldrig orkat bry mig. Men nu vet dessa människor vad jag tar åt mig av, när mina vänner får hat. Jag tycker faktiskt det får räcka nu. Fortsätter ni hata på mina vänner på det sättet som ni gjort (dom som hatat snakar vi om nu), så kommer jag gå in djupare på det. Telefonnummrerna som är skickade till min mobil kommer jag anmäla, och jag ska se vad jag kan göra med min ask, förmodligen inte så mycket, men vill veta vem det är som skriver så falska och allvarliga grejer om mina vänner.
Nej, nu ska jag inte sprida mer negativitet, utan ska berätta en annan grej: jag ska ta tag i bloggen igen. Förhoppningsvis blir det bara ljusare framåt i tiden, och till gud att hatet försvinner.
 
Nu ska jag göra mig en kopp té, sätta på lite mysig julmusik och äta pepparkakor samtidigt som jag kollar runt på bland annat youtube och bloggar i väntan på världens finaste som kommer lite senare. Kram.  ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0