Massa bilder från tjejmiddagen #1

 

Födelsedagsfirande

Ego-pic då va..
 
Håller på att baka för fullt och spiller på mig själv hela tiden, haha jätte smart!!! så har på mig förkläde över en kläning, känner mig så snygg. Alla kommer vid sju så man kan tro att ja inte har mycket och göra - det har jag. Bakar tio olika grejer, ska fixa maten(kan inte skriva ut hur hehe) och sen måste jag försöka få in lite sömn till ikväll, sååå trött - och en trött ida? En irriterad ida. Och nu spelades samma låt som jag vaknar till på morgonen...

DU är vacker!

 Något som vi alla är väldigt dåliga på är att ge oss själva komplimanger, låta oss vara glada och må bra. Vi ser väldigt ofta till att alla andra ska få höra posetiva grejer om sig, men när det kommer till våran egen spegelbild, då är allt fel och fult, den tröjan såg jag tjock i, och dom byxorna gjorde min rumpa minimal. Min näsa är så stor, eller gud vad trötta ögon jag - Det är saker vi dagligen säger till oss själva. Så fråga nu dig själv, allt du säger på morgonen, när du är irriterad eller över huvudtaget till dig själv, hade du sagt det till din bästa kompis? Antagligen inte, eller hur? Så det är en bra grundregel. Intalla aldrig dig själv grejer som du inte vill att andra ska tycka om sig själva.
Tips på hur du kan fylla kroppen med härlig och posetiv energi med bra tankar om dig själv:
 Sätt små stickers på din spegel där du har skrivit små komplimanger om dig själv. Det är en otroligt bra sak som alltid finns där, för spegeln använder man väldigt ofta! Läs igenom lapparna nåra gånger varje dag och tryck undan de dåliga tankarna om dig själv. Dom behövs inte, för du ska ju fylla på med ny, härlig energi!
 
 Träna - "Vid träning aktiveras tunna nervtrådar som går från muskeln till det centrala nervsystemet. Denna aktivering ger upphov till en frisättning av endorfiner." Endorfiner känner du väll igen? Det är lycka. Sprider glädje i kroppen som du mår bra av. Vill du nå ett mål i träningen, så gör vad du kan för att nå det. Vi blir alla extra glada när vi inser att vi är ett steg närmre våra drömmar och mål.
 
 Våga mer! Sitt inte hemma och önska att du gick med på den där festen, du skulle ju ha följt med. Vågat ta chansen. Jag vet att det finns tyvärr många där ute som säger nej till vännerna, att dom är för trötta för att gå ut och umgås med andra. Fast egentligen handlar det om självförtroendet. Dom känner sig inte snygga nog, fina nog, smala nog? Kanske tänker man "Ååh, när jag gått ner 10 kilo till och har min drömkropp, då kan jag följa med". Det fungerar inte så. Många tror att bara för dom når sin drömvikt, kommer också självförtroende och glädje på köpet...
 
 Umgås inte med människor som trycker ner dig. Man ska känna sig bekväm runt sina vänner och familj, sin kille och släktingar! Dom ska höja fram dig, låta dig lysa, utan att göra allt för att du ska känna dig som skit. Har du en kompis som gör att du mår skit, bryt av kontakten. Detta är en väldigt vanlig källa till osäker het och otrygghet, just ovänliga relationer.
 
 Ta emot komplimangerna! Sluta upp med att säga "Ne, du är", eller "Gud, hur kan du tycka det?"! Säger någon att du har fint hår, så har du det. Säger ingen att du har fint hår, så har du fortfarande det, punkt slut. Men om någon faktiskt påpekar det, så ska man ju tacka, ta emot och le! Så öva på att ta emot komplimanger - men glöm heller inte av att ge dom. För när du ger komplimanger, så kanske samma person ger dig en tillbaka några dagar senare + att du gör en annan människa glad.
 
 Prata ut om det - det är så bra. Har du en vän du verkligen litar på, förklara för henne hur dålig självkänsla du har. Hur låga dina tankar om dig själv kan vara - antagligen kommer hon känna lika dant. Många ungdommar har väldigt låga tankar om sig själv, även om man inte tror det! Detta kan ju leda till disskutioner mella ner, och tillslut kanske bra saker kommer ut ur det som du kan ta lärdom av!
 
Och glöm aldrig att du måste vara dig själv, man vinner inget på att vara någon man inte är. Skratta när det är rolig, gråt när du är ledsen och må bra även fast andra trycker ner dig!

Happy girl

Fastnar inte på bild just nu, inte ens den dåliga webbkameran, gissa varför? Somnade 12 igår, gick upp 20 i 3 inatt. Åkte in till stan, mötte Venessa, där vi sedan åkte till Älvängen och mötte Ida. Vi köade nämligen för One Direction biljetter, fick några? Längst fram, dom vi ville ha ♥ Har ju tjejmiddag idag, och är så sjukt trött. Om jag hinner sen kommer jag försöka få en 30 minuters sömn, men tror verkligen inte jag hinner det. Igår var det jätte mysigt förutom att mitt humör var skit, vi åt middag på Moon, fick V.I.P rum där, det var ännu mysigare än den vanliga restaurangen, vi fick egen bar och allt, jätte kul! Så kom alla och sjöng och massa för mig, fick också en del fina presenter. Massa kläder, 3000:-, fina smycken, sänglakan (hade önskat mig det haha), one direction biljett (eller pengar till det då..) och så min syster köpte en American Vintage tröja till mig, så söt är hon. Bakar just nu, så måste fortsätta med det. Så vi hörs senare.
 
 

Egg & Milk

Frukost #2 med vanessa på egg & milk. Dööö vad mätt jag är just nu haha.. Vaknade halv 7 imorse för alla sjöng för mig, sen så kunde jag inte somna om så jag gick och träna, hehe.
Och detta var frukost #1. Haha kalorier x100 typ, japp. Fick 500kr + Nike Pro shorts imorse, öppnat resten ikväll, som vanligt haha!
 
Blev ett ganska kort inlägg för måste gå nu. Vi får se hur uppdateringen blir idag, kram.
 

Tips på träningskläder

 
Blå smart shake // Rosa vatten flaska // Vatten flaska PINK // Lila adidas väska // "Drop it like a squat" linne // "Suck it up butter cup" linne // Gråa sportstights - adidas // Nike pro shorts // Svarta tränings tights med vita band // "Those burpees were fun... Said no one ever.." linne // Rosa tshirt/ sport tröja // Sport BHs från nike // Yoga shorts // Lila shorts, nike // Yoga pants med detalj upptil 
 
Tryck bara dit ni vill komma fall ni är intresserade av något. Allt förutom skorna och en väska finns med, men de kunde jag inte hitta, konstigt nog. Som ni ser har jag en väldigt tjejig stil och gillar det större klädmärkerna mer faktiskt. Dom är oftast bättre, antagligen därför dom är större. Sånt här med collage är inte riktigt min grej dock, tycker det är jätte jobbigt att hitta allt och sätta ihop osv. Men tänkte i alla fall få upp ett inlägg om detta, så hoppas det blev någorlunda bra! Kram.

Bars


Hur vet man nu egentligen vilken proteinbar som är bäst? Alla har ju olika egenskaper som är bra på sitt sätt! Men först och främst skulle jag säga att smaken gemfört med sockerhalten är otroligt viktig. Jag kommer endast undersöka de på bilden + Raw Bite och fitnessguru's egna bars. 
 
Eat Natural, Peanuts, Almonds and hazelnut, 45g:
Kalorier: 246
Protein: 8g
Kolhydrater: 10g
Fett: 17g
 
Smak m.m. : Denna smaken är inte så speciell, egentligen smakar den bara nötter mer lite socker på. Detta är mycket mer åt godis sidan än protein. Tror inte ens detta är en proteinbar, utan mer energi. Som ett mellanmål eller en del av en måltid. Dock inget jag rekommenderar, lite protein, och mycket fett. Ett plus är att kolhydratshalten inte är så hög!
 
Poäng: 2/10
 
Nutrilett Premium Dark Chocolate bar, 60g:
Kalorier: 216
Protein: 14g
Kolhydrater (*Varav sockerarter): 22g *13g
Fett: 7g
 
Smak m.m. : Smaken av denna bar är underbar, jag älskar dem. En sak som är otroligt gott är att lägga den på ett fat i micron i ca 40 sek. Så smaken är toppen! Detta är också mer en energy bar än en protein bar. Detta är t.o.m en måltidsersättning. Jag skulle inte rekommendera att ta detta istället för en hel måltid, men kanske som snack eller mellanmål! Sockerhalten är rätt hög här också, vilket är synd. Medans fett procentet ligger nere. Inte massa, dock endå en del, protein, men är somsagt ingen "proteinbar".
 
Poäng: 6/10
 
Nutrilett Low Sugar Stevia, Cappuccino bar, 60g:
Kalorier: 201
Protein: 18g
Kolhydrater (*Varav sockerarter): 19g *2,5g
Fett: 6,6g
 
Smak m.m. : Som ni kan se är den låg i sockerhalt, låg i fetthalt och rätt hög i protein, vilket är bra! Få kalorier och en god smak. Dock innehåller denna stevia, vilket vissa kan tro är farligt. Jag är inte en av dom, utan älskar allt som har med stevia och göra. Det finns inget bevisat om faror, därför tror jag inte på det. Detta är ingen proteinbar, utan en måltidsersättning. Men funkar helt ok som proteinbar eftersom den har högproteinhalt och har en god smak. Bra köp!
 
Poäng: 8/10
 
Gainomax Energy bar Yoghurt/Muesli, 50g:
Kalorier: 170
Protein: 7
Kolhydrater (*Varav sockerarter): 21g *15g
Fett: 5,5g
 
Smak m.m.: Smaken är verkligen underbar, yoghurt och müsli bara smakar underbart tillsammans. Denna innehåller också 1/3 av det dagliga fiberintaget man ska ha! Det är bra. Få kalorier och lite fet. Men, mycket socker och kolydrater och lite protein. Detta är som sagt en Energy Bar och ingen protein bar, så det är egentligen inget större fel. Hade socker halten vart lägre och protein lite högre, hade den vart jätte bra.
 
Poäng: 6/10
 
Fitnessguru One Whey Bar, 55g:
Kalorier: 220
Protein: 17g
Kolhydrater (*Varav sockerarter): 22g *?
Fett: 7,5g
 
Smak m.m.: Smakerna är alla jätte goda, speciellt apple pie och coconut. Hög proteinhalt och relativt låg fetthalt. Lite kalorier, lite mycket kolhydrater. Detta klassas självklart som en proteinbar och är perfekt att ta precis efter träning. Somsagt, väldigt goda.
 
Poäng: 7.5/10
 
Gainomax proteinbar, Chocolate Orange, 60g:
Kalorier: 220
Protein: 20g
Kolhydrater (*Varav sockerarter): 22 *16g
Fett: 6,6g
 
Smak m.m.: Smaken är så sjukt god, inte för mycket kalorier, mycket protein, lite mycket socker och fett. Men herregud vad jag älskar smaken, och jag får jätte mycket energi av den, haha!
 
Poäng: 9/10
 
Naturdiet, Coco Chocolate, 58g:
Kalorier: 220
Protein: 14g
Kolhydrater (*Varav sockerarter): 25g *19g
Fett: 7g
 
Smak m.m.: Jätte god, visst, men mycket socker, fett och inte jätte bra kanske. En del protein och lite kalorier dock! Denna skulle jag faktiskt äta som mellan mål, inget annat. 
 
Poäng: 6,5/10
 
Raw Bite, Cacao:
Kalorier: 198
Protein: 5g
Kolhydrater (*Varav sockerarter): 22g
Fett: 10g
 
Smak m.m.: När man kollar på näringsvärden så ser den inte så jätte bra ut, men den är faktiskt helt ok. Naturliga tillsatser och den smakar faktiskt väldigt gott. Låg kalorihalt, kunde vart mer protein, men är en mellanmåls bar inte en proteinbar. Rekommenderar denna på kortrasterna i skolan, man får ny energi!
 
Poäng: 7/10

Myrah ja

Alltså okej.. PANIK! Jag har hamnat i världens jävla frossa, har ätit som en jävla gris tre dagar i sträck nu + fredag & lördag kommer garanterat se likadana ut. Har säkert lagt på mig massa + det efter hela sommarlovet. Precis när man kom in i värsta bra vanor, bra Ida, riktigt bra. Men inte ska jag hänga läpp för det, ska somsagt köra igång på måndag, har även fått med mig Vanessa och Sofia också, det är skit kul. Första gången någonsin någon av mina vänner vill vara nyttiga för en gångs skull (om det kommer hålla mer än 2 dagar är dock en annan grej..) så det är ju nice. Tagga beach 2014!!!! Näe, skoja.. Haha. För att vara helt ärligt så äter jag choklad doppade goji bär och vaniljkesella just nu (yolo va) och även några bananpengar med jordnötssmör, mmm... Tjockis. Ska snart börja plugga lite, ligger ju så himla efter i alla just nu, det är lite tråkigt, men får skylla mig själv som bytte skola haha! Dags för plugg då... Där emot kan jag trösta mig själv med att jag bara frossar i mig naturliga grejer, inget godis och chips här va..

Kapitalismen

Sitter i skolan längst upp i sofforna med my one and only(Sofia såklart), Lana och Malin. Vi ska läsa något häfte som vi sedan skulle disskutera, går ju sådär med det, haha. Efter skolan idag ska jag träffa idis, sen ska jag fixa lite grejer inför imorgon + lördag och sen blir det tidigt sänggående för min del. Ska upp 03:00 på fredag/lördag natten för att köa, man ba varför. Kommer vara jätte trött när jag kommer hem runt 10-11 tiden på lördag morgon. Kommer nog sova ett par timmar och börja fixa vid 1-2. Har ju min syster och hennes vänner som är mia. Hjälpredor med allt som behöver göras, så ska slava runt med dom. Någon frågade också om jag kunde lägga upp bilder på middagen, självklart kommer jag göra det! 

1 dag kvar

Jag ska bli bättre på att ta finare bilder, men man är lat på morgonen innan skolan haha.. 
 
Gjorde frukosten igår till och med, förberedd och allt!! Haha. Honung, kvar, granola och rostad kokos. Varm choklad med mandelmjöklk och banan med jordnötssmör rullade i kokos. Mmm... Så gott. Insåg också att jag fyller år om bara en dag, hur galet är inte det? När jag var mindre så räknade jag ner vartenda dag, nästan timmar. Nu hade jag till och med glömt av hur nära det var, har längtat mer till tjejmiddagen typ. Nej men ärligt, kom typ på i tisdags att jag fyller år på fredagen, det känns jätte konstigt. Aja, börjar inte förens halv 10 men har en tendens att gå upp väldigt tidigt av någon anledning, så nu är jag trött och kall, men det fixar sig med min goda frukost och min varma choklad ska ni se♥

Tjejmiddag

Två bilder från min förra tjejmiddag med amerikanskt tema, åh vad kul det var. Hade plocktallrik som förrätt, hamburgare och sötpotatis pommes till huvudrätt och American Cheesecake till efterrätt. Sen på det var det massa amerikanskt godis, dricka, ben&jerry och massa mer på kvällen, så sov alla över också. Saknar det!! Fyller ju år nu på fredag SOMSAGT, så på lördag ska jag ha tjejmiddag SOMSAGT för mina vänner. Denna gången ska man lika en kändis och så kommer jag ha lite finare mat, och på kvällen blir det pyamas partyyy. Wiee. Ska även göra värsta efterrättsbordet SOMSAGT, mer om det får ni se då! Kommer bli sjukt. Nu måste jag bara komma på vad för mat som ska bjudas på. Älskar att planera och kolla sånt, så har sökt runt på nätet lite, men har verkligen inte hittat något än. Ska kolla mera!

Fråga på då

Man ba jo ok fin bild. Fick i alla fall en kommentar om att jag skulle ha en frågestund med frågor om kost och träning, vilket känns väldigt ensidigt, så istället får ni fråga om vad ni vill, inklusive det. För att vara ärlig är jag nervös, är rädd för hat haha, är inte van vid det. :( Hoppas inte att det ska bli någon ändring på det nu bara för att jag har en frågestund. Kommer ju inte direkt få så mycket frågor, men en kul grej. Svarar på frågorna imorgon! Så fråga på nuuu!!

#yoloigen

Denna bilden är riktigt yolo på mig och Sofia, okej. Sometimes i bjuder på mig själv. Ni måste ju få se lite av min mindre charmiga sida..........
 
Insåg precis hur otroligt mycket jag saknar sommaren, men endå vintern. Älskar typ vintern när jag är inomhus, kan lixom ligga inne och kolla serier i timtal utan att få ångest, men ska man dra ut på kvällen, träffa massa vänner, dra och träna och allt det där, då är det fan inte kul på vintern. Då ska det vara sommar. Så egentligen har jag faktiskt ingen favorit årstid eftersom jag spenderar lika mycket tid inne som ute. Kanske (japp, nu tycker ni jag är mobbad) är hösten min favoritårstid. Man kan han snyggare kläder, inte för kallt och inte för varmt, regninga och mysiga dagar (jag är en regnälskare hehe) och jag fyller år. Så det kan ju vara just det att jag inbillat mig själv att jag älskar hösten för att jag fyller år då, hehe, ingen vet.
 
Japp, på fredag fyller jag ju i alla fall år. Hade önskat mig en macbook i födelsedagspresent, men fick ju en i skolan, så det var lite sent. Men pappa och mamma hade redan köpt en macbook till mig, så nu kommer mamma få den hembeställd på fredag, haha. Snor mina saker.. Nejdå. Så har lixom typ inget att önska mig (för hur kommer man på något man verkligen vill ha på typ 5 dagar?!) men har skrivit en del grejer endå, så kolla, det gick ju. Vi har ju också som tradition att alltid gå ut och äta på mina födelsedagar MEN, jag vet inte vart jag vill äta. Panik, fritt val över hela Göteborg lixom! Har vart på alla dyra ställen man kan tänka sig (får jag så får jag, ingen mcdonalds här inte). Det är ju en del andra människor som mamma och pappa bjuder med också, som min gudmor och sånt! Har ni något tips så kommentera gärna det, sen så har jag en annan sak att göra idag - planera mat och sådant till min middag på lördadg med närmsta vänner. Saknar alla mina tjejer, så kommer bli så mysigt. Men min mamma måste ju köpa in alla grejer, så då måste jag veta vad! Kommer ha fetaste dessertbordet. En annan grej som är lite roligt (och jävligt ovant?!) är att jag inte tänkt ett dugg på vad jag stoppat i mig eller när jag tränat denna veckan, inte tänkt ett dugg på näringinnehåll, kalorier och allt vad det innebär. Bara för att jag redan vet hur fredag/lördag kommer bli. Unnardagar, japp! Men det är väldigt skönt faktiskt, dock börjar jag stenhårt på måndag nästa vecka igen. Efter sommarlovet behövs det (kanske 5:e gången jag säger så?). Nu blev detta inlägget väldigt långt, så ja, avslutar det här mitt i mitt prat..

Mina tre bäbisar

Okej, trodde aldrig denna dagen skulle komma. Men ska skriva ut mina tre absoluta favorit serier (sen har vi ju självklart Gossip Girl och One Three Hill men dom vet ju alla om redan) och tror inte någon känner till alla tre. Kanske, kanske inte. Men vet att "My Mad Fat Diary" inte alls är känd i Sverige, så har Finn lite för mig själv, vilket jag nu lämnar ifrån mig. Men, så kan det gå.. Detta är faktiskt jobbigt att skriva, skojar inte, haha.
Kolla på alla avsnitt HÄR.
Drama/Teen
 
Det är en väldigt kort serie med endast en säsong med kanske 6 avsnitt, och varje avsnitt är runt 40 minuter. Men denna korta serie är så värt det. Rae som ser sig själv som tjock och ful kommer precis ut från ett mentalsjukhus(typ) för att hon är redo för världen. Hon har försökt ta självmord och har skadat sig själv på flera sätt, vilket inte hennes "vänner" vet för dom tror att hon har vart i Frankrike, för det är vad hennes mamma har sagt. Många saker som händer kan man själv känna igen i vardagen och ens liv, och verkligen inte bara ur Rae's perspektiv. Sen, så ska vi inte ens tala om världens finaste relation som skrids ut. Är så kär i detta paret, helt galet! Sen så finns det ju en till person.. Finn, åh, älskade Finn. 
 
Kolla på alla avsnitt HÄR.
Drama/Teen
 
Också här kan man se vardaliga problem som man själv känner igen sig i, väldigt mysig serie om jag får säga det själv. Var väldigt skeptisk under hela första avsnittet, men direkt efter andra var jag helt fast. Ni borde verkligen ge den en chans! Sen tror jag att det finns en del som redan sätt Skins, då den är lite kändare i Sverige. Men annars, kolla upp den! Ni kommer inte ångra er.
 
Kolla på alla avsnitten HÄR eller köp säsongerna HÄR.
Fantasy/Comedy
 
Ah, min all favorite serie någonsin. På samma plats som Gossip Girl. Helt sjukt vad jag var ledsen när jag kollat klart på alla mina avsnitt, så var tvingad att vänta väldigt länge. Även min mamma, vi älskar serien. Tror min mamma är lite mer för Sam(Han är så ung ju) medans jag är mer för Dean. Det är i alla fall två brorsor (Dör vad snygga dom äääär..) som i varje avsnitt jagar spöken/övernaturliga grejer och på det så är det sjukt mycket humor och kärlek, men det är också väldigt seriöst så egentligen skulle man kanske inte kalla det "comedy" som jag skrev där uppe. Men, men.. Ni får kolla på serien, men ha det klart för er att Dean är min, och bara min! Hihi...

Nyttiga kokosbollar och is-latte

Sorry för dåliga kvalitéts bilder, men var för lat för att ta upp kameran hehe.. Så bli dåliga bilder med min iphone kamera!
 
Tog fram ett par av mina nyttiga chokladbollar så blev jag sjukt sugen på is-latte från espresso house, men inte orkade jag åka dit. Så gjorde ett eget recept, blev kanske inte världsgott, men det duger.
 
Recept för nyttiga kokosbollar:
Ingredienser
• 10 st dadlar
• 2 dl havregryn
• 3 msk kaffe
• 2 msk carobpulver (Kan även använda kakao)

Gör såhär: Mixa dadlar och kaffe i en matbredare (eller gör som jag som inte har en matbredare och mixa dem i smoothiemixer, vilket är väldigt svårt haha) och häll sedan över detta i en skål. Tillsätt kakao och havregryn. Om smeten är för jobbig att rulla, blanda i lite vatten. Rulla sedan i riven kokos, eller kanske pärlsocker/annat tillbehör.

 
Recept för is-latte:
Blanda 1dl kaffe, 2dl mandelmjölk och valfri sötning(Jag använde stevia.). Lått kaffet svalna lite och häll sedan i så många isbitar du vill ha.
 
Perfekt kvällsfika! Sen måste jag bara fråga, är detta över huvudtaget intressant? För om ingen intresserar sig av dessa inlägg kan jag tagga ner lite på det, hehe. Hoppas ni gör dom, verkligen värt! Super goda!
 

The Biggest Loser


Något som jag tycker är väldigt inspirerande att kolla på, är The Biggest Loser, speciellt dom från USA. Vissa dagar kan man känna att man inte orkar mer, att man ska skita i det, trycka i sig onyttigheterna och bara lata sig. När dessa dagar kommer för mig, sätter jag alltid på The Biggest Loser. Dom har en mycket längre väg att gå än många av oss, men även samma väg som vissa. Dom klarar det. Även när dom får åka hem klarar dom det. Så varför skulle inte vi kunna klara det?
 
Vi måste sluta upp med alla våra bortförklaringar och ursäkter, vi kommer ingen vart med dem. Istället ska vi ta tag i oss själva och göra detta! Gå hela vägen och inte ge upp. Min absoluta favorit i TBL är Jillian, jag älskar henne. Hon är stark och vet hur man ska hjälpa alla andra. Lyssna på vad hon säger till deltagarna, och ta åt er av hennes ord. För det stämmer ofta in på oss alla. Något annat man också kan göra är att kolla runt på bilder och se deras förendring. Ovanför här ser ni ju lite bilder. Den som jag tycker ha skapat starkast resultat är han i röd tröja, och det är också min favorit säsong. Är inte säker vilken säsong det var bara, kanske 5 eller 7. Men alla säsonger är bra, så kolla! Själv kollar jag just nu på säsong 14, och tycker det är jätte bra att dom har barn med varje lag också. Varje lag har alltså ett barn som dom kämpar för, och dessa barn behöver också gå ned i vikt. Ge det en chans!
Säsong 1  Säsong 2  Säsong 3  Säsong 4  Säsong 5  Säsong 6  Säsong 7  Säsong 8  Säsong 9  Säsong 10  Säsong 11  Säsong 12  Säsong 13  Säsong 14 

Tröttis

Gå i skolan från 9-5 med 40 minuters rast är ingen höjdare. Det suger verkligen.. men vad ska man göra? Fyller ju år på fredag och gissa vad? Jag är ledig då!! Sååå glad. Så ska vara hemma och slappa på dagen #yolo lixom. Äter kvarg just nu och kollar på The Biggest Loser, fett motiverande. Är för trött för att skriva just nu, så vi hörs senare istället. Kram♡ 

I min väska

Har nästan alltid med mig min sminkväska, och just nu använder jag VS. Brukar dock inte använda sminket, känns bara som en trygghet att ha med mig den, haha! // Raw Bite, älskade Raw Bite, brukar ofta ha någon slags bar i väskan när det är äcklig mat i skolan eller om jag bara blir hungrig helt enkelt! Så gott och så enkelt. // En bok/tidning brukar jag ha med mig då jag har riktigt tråkigt, men också för att man aldrig vet när man ska läsa i skolan. // My beloved choklad, min pojkvän - mitt allt! Som många säkert vet är jag största choklad älskaren och skulle nog inte kunna leva utan det, that's why jag alltid bär med mig det i väskan. Dock bara mörk choklad, för äter inte vanlig hehe. // C-Vitamin och omega-3 tabletter har jag alltid med mig när jag inte kan ta dom hemma, då jag har skola osv. // VS body splash, använder dom heeeela tiden!! Därför måste jag ju också bära med mig minst en hela tiden, hehe. Brukar ha en i mitt skåp i skolan, jätte smart ju. // Vad skulle jag göra utan musik? Har alltid med mig hörlurar + laddare ifall jag lyssnat så mycket på musik att mobilen dör, hehe. // Plånbok och pass är viktigt, då jag inte har ID måste jag kunna bevisa mig på något annat sätt, och plånbok är väll ganska självklart? // Ni visste kanske inte att jag faktiskt har glasögon? Fast bara när jag läser/pluggar osv. Så det är viktigt att ha med sig om jag börjar känna huvudvärk eller så!
 

10 Fettförbrännande mellanmål

+ Grekisk Yoghurt med honung, valnötter och 1/2 banan. Mycket protein! Mättande och nyttigt och otroligt gott, sååå enkelt att göra också. Inte alls jobbigt att fixa i ordning.
 
+ Protein pannkakor! Protein kräver mer energi än kolhydrater för att förbränna så sätter det sätter igång fettförbränningen snabbare. Protein är jätte viktigt, och via dessa pannkakor 50 gram protein(!!!!!)
 
+ Äggröra är supergott men också enkelt. Ta en äggula och två äggvitor och rör om tills det stelnar i en kastrull! Fullt med protein och andra viktiga och nyttiga saker.
 
+ Äpple och jordnötssmör minskar sötsuget tack vare äpplet, mättande protein och bra fett i jordnötssmöret. Allt du behöver göra är att skära upp ett äpple och lägga en klick jordnötssmör på tallriken, och hur gott?!
 
+ Avocado med skinka - Avocadon innehåller nyttiga enkelomättade fettsyror och i skinkan får vi även lite protein. Väldigt mättande.
 
+ Keso med äpple och kanel. Keso är proteinrikt, gott och du kan ha det till de mesta. Men skär upp ett äpple och häll på lite kanel, kanel sätter även igång förbränningen.
 
+ Surdegsknäckebröd med skinka och mjukost, surdeg gör att vi bättre kan ta upp och öka upptaget av mineraler. Det mättar även väldigt bra.
 
+ Kvarg med proteinpulver och bär, hallon ökar förbränningen om man vill förbränna fett och kvarg är ett av de mest proteinrika livsmedel vi har, och för att fylla på med ännu mer protein, blanda i en skopan proteinpulver.
 
+ Jordgubb & Vitchoklad proteinsmoothie. 1 halv skopa Jordgubb & Vitchoklad protein, 2dl mandelmjölk, 100g kvarg & 100g hallon. En smoothie som innehåller 172 kalorier och 24g protein. Behöver vi ens snacka om smaken? Godaste smoothien jag någonsin druckit, har ni detta protein pulver hemma, testa det!
 
+ Fiberrikt osötat bröd med banan och jordnötssmör. Banan innehåller bra kolhydrater och ger dig snabbt energi, medans jordnötssmöret och brödet mättar så är också detta en av de godaste sakerna som finns. Rosta gärna bröden innnan!

Två från idag

Här ser ni bland annat min müsli med yoghurt som jag aldrig fick äta för att jag tappade den #lyckat. Så drog med sofia till hemköp och köpte keso och äpple istället, hehe. På rasten i skolan var vi snabbt i stan, vilket ni ser på andra bilden. Jaja! En sak jag tänkt på är att jag faktiskt bloggat ganska länge nu? Brukar alltid sluta efter en vecka för att jag blir uttråkad haha. Nu har jag endå hållt på ett tag, bra ida!!
 
Men med detta inlägg säger jag godnatt, är otroligt trött och behöver ta igen några timmars sömn, så hörs vi mer imorgon. P&K!

23 September 2013

Åååh, man ser verkligen hur trött jag är efter mina 4 timmars sömn inatt, x antal skoltimmar, strossande runt på stan, 1 timme hård träning (eller inte.. Var liiiiite för trött för att verkligen ta i) och en massa plugg som äntligen börja närma sig slutet. Trodde aldrig dagen skulle komma. Men måste verkligen ta igen timmarna jag missade inatt, så ska strax ut med pappa på en PW, äta mig en protein-bar, bädda om sängen, dusha för tredje gången idag (alltså va?) och sedan SOVA. Längtar. Längtar så mycket. Sömnen är min bästa vän (Eftersom choklad är min pojkvän). Insåg också att det blev väldigt många paranteser i detta inlägg (Varför inte köra ett till?) och det blev väldigt fult.. Japp, det är vad jag fokuserar på. Har sån grov träningsvärk efter igår att jag knappt kan skriva, till och med mina fingrar har träningverk, är det ens möjligt lixom? En fråga, heter det träningsverk eller träningvärk? Såg precis att jag skrev samma sak fast med två olika stavningar, tror inte det är första gången heller hehe..
 
Måste också berätta en sjuk grej för er som orkat komma hit. Jag har ingen mobil!!! Eller jo, alltså, jag har en mobil, men har inget 3G eller täckning, så kan inte göra något på den. Jo, för min pappa sa för 1,5 år sedan att just idag skulle mitt nummer raderas och bindningstiden avslutas. Varför? Ingen vet, inte ens han själv. Vi vet bara att han gjorde det. Hmm.. Men har hållt på med det kanske 50% av tiden idag, så imorgon är min kära mobil tillbaka. Så just nu får jag använda mammas mobil, och datorn, och våran WIFI här hemma. Jätte kul verkligen. Nu måste jag komma igång med grejerna jag ska göra, även skriva lite tidsinställda! Kram.

Overnight oats


Gjorde en gammal favorit till frukost - "Overnight Oats With Coconut". Väldigt god. Jag älskar kombinationen av kokos och havrgrynsgröt. Sen skall jag också tillägga att bara för jag valt t.ex mandelmjölk, behöver inte du välja det. Det kommer gå exakt lika bra med helt vanlig mjölk. Du kan även hitta på egna kombinationer, kanske kakao och mörk choklad på toppen? Var kreativ.
 
Overnight oats:
1 dl vaniljyoghurt mini
0.3 dl kokosmjölk
0.5 dl mandelmjölk
1 msk kokosflingor
 
Topping:
1 näve fryst blåbär som man värmer i mikron
1 tsk kokosflingor
 
Utförande: Börja med att blanda vaniljyoghurt, kokosmjölk, mandelmjölk och kokosflingor i en skål. Häll sedan över detta i ett glass (eller ha det i skålen om du vill, men ser finare ut i glas!). Lägg plastfolie över öppningen oc låt stå i kylskåpet över natten. Nästa dag värmer du blåbären och toppar med dem och även kokosflingor.
 
Näringsvärde: 294 kalorier // 9 gram protein // 41 gram kolhydrater // 10 gram fett
 

Overthinking

En otroligt dålig egenskap jag har är att jag alltid övertänker, jag övertänker allt. Det är så otroligt jobbigt. Det förstör verkligen vilken lycka som helst och man kan må hur bra som helst, och oj, plötsligt är allt skit. Man försöker tänka på annat, saker man vet är bra, men man övertänker det, och plötsligt är dom inte bra längre.
 
En sak kan gå från bra till dålig på bara några sekunder. Allt kan vara helt perfekt, men så måste man verkligen tänka över det, först blir det bara bättre och bättre, så börjar man komma in på det dåliga, så blev det plötsligt sämre, och sämre, och sämre.. Och nu är det inte ens en bra sak längre. Nu vill man inte det mer. Nu vill man tillbaka till hur det var innan, för nu är det bättre. Det man ogillade så mycket, det man inte har längre, för man har äntligen lämnat ifrån sig det. Det är det man vill ha nu - nu är det plötsligt mycket bättre. Detta kommer man ju självklart på i efterhand, när det är försent. Så på detta sättet kan man inte vinna hur man än gör. Vad man än lyckas släppa eller vad man än får, det förstörs. Eller om man kanske ser fram emot något jätte mycket, så börjar man tänka mer på det, så kommer man på, längtar jag verkligen efter detta? Hur kommer det kännas när det är över? Då är man rädd för dagen som det kommer hända. Det man har längtat så efter. För man vet att efter, då är det så jobbigt, och det enda man kan göra är att längta tillbaka.
 
Men det händer också i vardagen. Man kanske känner sig skitsugen på att träna helt plötsligt, man byter om, äter lite och fixar sig för gymmet. Men så börjar man tänka mer på det. Svettlukten där inne, hur man inte kommer kunna andas medans man springer, hur jobbigt det kommer vara att gå från maskin till maskin, hur man vill tillbaka till datorn och nu är det inte kul längre.. Därför så har jag som regel att när jag ska träna, så går jag och tränar direkt. Jag skjuter inte upp det. Så är det med alla grejer jag ska göra. Jag kan inte låta mig själv att tänka över det. Att övertänka tar bort ens lycka, det gör det. Kan inte tänka mig en enda gång som det faktiskt är en bra egenskap. Jag är också säker på att jag inte är den enda som gör det, eller hur? Tror att det finns ganska många som faktiskt övertänker. Det är så synd, för man vill ju inte göra det - men man kan inte göra något åt saken. Livet blir bara sämre och mer fucked up ju mer tiden går, det är sant att tiden var lättare när man var mindre, det kommer alltid vara så. Men det är bara för att man inte har kunskaper, vet saker. Man kan inte förutspå vad som kommer hända och vad man kan må dåligt över. Så egentligen handlar allt om hur vi tänker, det sitter i det psykiska, inte om hur alla andra var och vad man brydde sig om.. 

Nattinlägg

Klockan är halv tre och jag ska upp om fyra timmar, men kan inte somna?! Vet inte vad jag ska göra, får värsta panik. Är jätte trött i kroppen och så, men min hjärna har aldrig vart piggare. Ligger verkligen och tänker på allt, lyssnar på musik till och från, känner starkt behov av att kolla mobilen, är så hungrig men kan inte äta för blir bara piggare då, allt är blä nu. Vill sova och vara pigg till skolan imorgon, konmer somna på lektionen, typ. Hatar allt just nu, och har huvudvärk och är jätte varm på det hela också, typ kallsvettas.. Ååååh!!

caseapp.se

50/50 av bilderna är mina och resten är från weheartit. #YOLOlixom
 
Bilden ovanför är min fina bakgrund och ska beställa ett skin från caseapp.se med denna bilden nu.. Så, nu är det beställt och jag ska strax börja fixa mig för att sedan sova. Tränade vid sju i 90 minuter så är helt slutkörd nu, körde ingen kondition så var 90 minuters hård styrka. Mina armar skakar verkligen just nu haha.. Gjorde också kvarg+proteinpulver direkt efter träningen, och nu har jag precis tryckt i mig proteinpannkakor. Har 500 kalorier mer som jag måste få i mig, men är så mätt just nu, men vill inte ligga på kaloriunderskott för då kommer musklerna aldrig växa, bu-hu. Kan underlätta det hela och äta lite nötter hehe. Har också lite problem med vad jag ska blogga om, typ lite noll insperation just nu. Kom på att jag måste dusha, shit. Vi hörs!!
 

Åtta

"vart köpte du din keyboard "matta" eller vad det heter? :) Du har alltid såna coola saker ! :D", "Hur kan knapparna vara rosa, har du köpt till de o isf var?"
Svar: Jag köpte den rosa + en annan blå på Clause Olsson för 49:- styck. Hihi har jag?
 
"oh shit vad mycket du har! Vart hittade du lådan med One Whey bars för 299kr på fitnessguru? Hittar den inte :o Älskar din blogg!!" , "Hej :) Vart ngn stans hittade du One Whey Proteinbar sån pack på hemsidan? ;o kan inte hitta paketet där och hur mycket betala du? :)"
Svar: Jag hittade det HÄR och betalade 299 kronor för det. Blev jätte glad över att du älskar min blogg!! Tack!!
 
"Vart köper du den colan? :) ps. Alla bilder du tar blir sjkut fina ! <3"
Svar: Jag har köpt just denna colan i Köpenhamn och har tyvärr aldrig sätt dom i Sverige, så vet inte om man kan köpa dom här? Håll ett öga öppet efter dom. :) Tack så jätte mycket!!
 "Kan inte du lägga upp före och efter bilder hehe ? På dig eftersom du tränar! Sånt är skit motiverande"
Svar: Nja, har ju precis börjat styrketräna så det har ju inte hänt så jätte mycket just nu, men i framtiden ja. Då kan jag absolut lägga upp bilder! Visst är det. :) Ett tips är att gå in på beforeandafterweightloss.tumblr.com.
 
"Hur kan du vara så strikt med din diet och aldrig äta onyttigt??? Det är ju inte heller bra.."
Svar: Dont worry, jag är verkligen inte nyttig hela tiden. Igår och i Fredags har jag nog tryckt i mig mer naturgodis än alla andra, och Yollibox, massa vaniljkesella, frukter doppade i mörk choklad och red bull. Skillnaded än bara att det jag äter låter nyttigare för er, men naturgodis är lika onyttigt som vanligt godis (beror ju dock på vad du tar!). Sen så äter jag inte vanligt godis, chips och läsk och sådant, men det är ju något som jag inte känner ett sug efter, haha!
 
"Sluta inte med dina matbilder, och sluta aldrig blogga igen Ida! Älskar din blogg <3"
Svar: Izabella <3 Haha jag ska inte sluta, men kanske blir liiiiite mycket. Haha tack<3
 
"Övertala henne ikväll om ny blogg den är grymt saknad!!! :D"
Svar: Tro mig jag försöker varje gång jag träffar henne haha... Jag vet, håller med!! Men hon håller på med en sak, och går allt som det ska så kommer ni få se hennes blogg med världens bästa innehåll, ni kommer älska det i så fall.
Haha hur har jag vänner.. 
 
"Älskar när du bloggar om träning ock kost!! du får mig motiverad!! :)"
 
Svar: Åh vad kul, glad att någon får nytta av alla mina sådana inlägg haha!! Lycka till i fortsättningen också då. :)

Momondo - New York City

 
Att uppleva storstaden New York är lite av en dröm för mig. Att tidigt på morgonen bli väckt av tutande bilar och en svag kaffelukt som kommer från närmsta starbucks-café. Blicka ut över gatorna och se stressade affärsmän och kvinnor med klackar lika höga som eiffeltornet i väntan på gula taxibilar. Trängas med glada turister längst broadway och en shopping runda inne på forever 21. Veta att man måste ha en fylld plånbok för att slippa ångest och packa väskan med riktigt bekvämma skor. Bevara minnen från resan med kameran i handen och ta sjuka bilder. Slippa tänka på allt hemma, skola, jobb, stressiga ärenden och bara leva livet. Glömma av vardagen och fokusera på sig själv. För en gångs skull utforska staden med egna ögon och öron och inte se på när andra får göra det, att själv vara den som får vara i mitten utav staden. Skriva listor på ställen som ska upptäckas när man kommer fram och saker som kommer att fylla garderoben när man är hemma igen. Packa bloggen med härliga bilder och välskrivna texter från resan. Jag vill vinna en resa till New York City för två!
 
 
"Resesajten momondo söker och jämför miljoner erbjudanden för flyg, hotell och resor. momondo grundades 2006 och har flertalet gånger blivit rekommenderade och betygsatta som ”bäst i test” av internationell media såsom The Sunday Times, New York Times, CNN, CBS News, Daily Telegraph och The London Sunday Times. momondo's mobilapp finns att ladda ner till iPhoneAndroid och Blackberry."

Nytt

Haremsbyxor från H&M (149:-) // Tröja från Gina Tricot (79:-) // Randig tröja från Gina Tricot (199:-) // Urbanears från åhlens (599:-) // Smycken från olika ställen.

Sitter i mitt rum just nu och lyssnar på musik samtidigt som det regnar utanför, älskar det. Håller också på med lite inlägg så jag har det. Sen ska jag snart byta om och gå till gymmet någon timma, drack precis min underbart goda smoothie med smak av jordgubb och choklad. Vet ni hur god den är?! Funderar på att lägga ut receptet på bloggen, sjukt vad jag älskar smoothies. 

Zara Home

Zara Home
Äntligen hittar man fina saker till hemmet i en helt vanlig affär som Zara. Tror även dom öppnat en butik i Stockholm, så värt! Tycker dom oftast har väldigt fina grejer eftersom färgerna är så lätta. Man kan kombinera sakerna med varandra utan att färgerna skär sig, vilket är väldigt bra! Det är lixom stilrent och enkelt. Älskar det.

Fitnessguru proteinpulver

 
1. Heeeelt klart pistage och kokosnöt. Den är så otroligt, gudomligt god! Ska ni köpa en, köp denna. // 2. Cappuccino, den smakar delicatoboll - vilket gör den så god. // 3. Rocky Road, den smakar lite nötig och chokladig, lite julaktig. // 4. Strawberry White Chocolate är väldigt god, smakar väldigt likt vad den ska smaka - alltså jordgubb och vit choklad. // 5. Kiwi Yoghurt, smakar glass. Smakar inte riktigt kiwi, men god endå! // 6. Man verkligen känner mint smaken här, jag gillar den, dock lite för stark min smak till och med. // 7. Den smakar inte jordnötssmör riktigt, men den är god. Smakar lite mer tjock, om man säger så! // 8. Milk Chocolate är inte min favorit, men den går. Dock är det inget speciellt med den, om jag får säga så. Vet att många gillar den! // 9. Älskar, älskar, älskar vanilj!! Dock smakar inte denna vanilj, därför kom den ganska långt ner.. // 10. Egentligen är inte denna smaken äcklig, utan den smakar bara väldigt likt som rocky road. Så egentligen är den god, men inte för att vara choklad hasselnöt. // 11. Nu kommer de lite fruktigare smakerna som jag inte gillar, denna smakar inte så konstgjord, men den var inte speciellt god heller.. // 12. Nej, nej, den var ingen favorit. Smakar väldigt konstigt. Vet inte vad riktigt! // 13. Denna var svår att få i sig faktiskt, smakar sååååå konstgjort, nästan som dom mango tuggumina från stimorol. // .....14. Som inte ens fick va med på bild, Mango. Köp, aldrig, den!!! Så otroligt äcklig. Fick inte ens ner den. Är som att dricka konstmedel!
 
För er som inte förstod är 1 den jag tycker om mest, och 14 den jag tycker om minst..

Lördag förmiddag

Älskar dessa pannkakor så sjukt mycket, dom är så goda och nyttiga man ba: är detta ens möjligt? Gör dem, receptet finns uppe i kost och hälsa kategorin. Är också lite småsur, men det har jag ju redan skrivit så ska inte klaga mer på det. Låter helt enkelt bilderna säga sitt. :) Vill inte skriva ännu en bok om hur mitt liv suger hehe..
 

Suris

Man ba ok Ida?? Har köp värsta grejerna på starbucks för är hipsteryoloswagfish typ. Skoja men ärligt, det är gulligt med starbucks. Jag gillar starbucks för det blir bra på bild, hehe. Nej skoja.. Är väldigt suris idag, var lite småsur redan idag och hoppades det skulle kännas mycket bättre idag, vet inte riktigt om det gör det. Hade 0 motivation till att träna igår, så sket i det, istället åt jag alldeles för mycket glass och nötter. Yolo lixom? Hade 0 motivation till att träna idag också, men drog till gymmet endå, ibland måste man. Skulle egentligen kört Ben igår, men gjorde det idag, och idag skulle jag kört armar, axlar och rygg, men det kör jag imorgon, när jag egentligen skulle vart fri från gymmet men skitsamma.
 
Körde i alla fall lite styrka idag, så kom jag till gymmet, gjorde lite maskiner så skulle jag vila någon minut för att sen göra ett nytt sett, så började jag smsa folk, läsa bloggar, snacka i telefon och massa grejer och tillslut komm en kvinna fram till mig och ba "ursäkta men jag vill gärna ha den här maskinen nu, du har suttit här väldigt länge", jag ba "öööh visst?". Så kollade jag på klockan, hade suttit på samma maskin utan att göra någonting i 25 minuter, haha. Kändes lixom som 5 typ.
 
Aja. Skulle göra mat precis också, först är det tandkräm i smeten (Hur kom tandkrämstuben ut i köket från första början?), sen så sölar jag på mig 3 gånger så har bytt om 3 gånger, sen hällde jag vatten över hela golvet, tappade tallriken med pannkakor i diskhon så fick göra om dom + att jag gick in i min byrå med tån. Jätte rolig dag, verkligen. Nu ska jag träffa Amanda om typ en timma, stackars henne, måste umgås med sura mig. Nejdå, brukar bli på bra humör när jag är med henne! Ikväll ska jag svara på lite frågor jag fått, göra fler inlägg och kanske lägga upp en ny design? ;) Får se om jag blir klar eller inte. Nu måste ja gå! Kram.

MacBook Air

 Uppdateringen har ju typ sugit på senaste? Men ändring på det nu, har haft mina anledningar! Mammas dator (den jag använder) gick sönder och min pappa är knappast hemma och min andra va skitseg, så hade ingen dator. Har haft massa ärenden, skolbyten, saker och göra och har inte riktigt kunnat blogga helt enkelt. Men ska bli duktigare nu! Har i alla fall bytt från Hvitfeltska nu, gillade faktiskt inte den skolan, det är synd. Så går på drottning Blanka nu, fick även en dator! Kommer sakna min klass bara haha.. Ska ut och äta middag med pappa nu och sen ska jag hem, kolla film och lite sånt. Vart på stan med Vanessa idag och ska träffa Amanda imorgon, hon ska också sova över. Så kommer uppdatera mer imorgon/ikväll! Puss.

Hälsolåda(?)

Japp, har min alldeles egna hälsolåda. (Eller vad ska man kalla det?) Här har jag i all fall alla mina proteinpulver, bars, nyttigt godis, torkad frukt och kostillskott.
Från vänster(Fitnessguru.se):
One Whey & One Whey Isolate (Chocolate Hazelnut, Milk Chocolate, Pistage Kokos, Strawberry White Chocolate) - Protein pulver som jag älskar och avänder sisådär varje dag. Beställde hem grejer från fitnessguru för 2.000 kronor här om dagen, så tro mig när jag säger att jag älskar deras produkter och att de funkar. Har redan lagt upp några recept med protein pulvret (typ 1?), men mer kommer, finns några på lager(Ironin haha..). Min favorit smak är Pistage Kokos. (Har även beställt portions påsar i några smaker jag gillade extra mycket)
 
One Heat A.M. & One Heat P.M. - "Fat Burners" som man tar vid olika tillfällen. A.M. tars en gång på morgonen och 30 minuter innan träning och det ger dig energi, mer förbränning, tar bort dina cravings och gör dig lite extra glad. One Heat P.M. tar du två stycken innan du lägger dig på kvällen och det ger dig mer förbränning under natten, inget koffein, bättre sömn och en piggare morgon dagen därpå. Båda funkar och man kan köpa en ask för 299;- st!
 
One Whey bars - Har köpt en låda för 299;- choklad crisp och sen en av varje smak av de andra. Men bara hunnit smaka på Chocolate crisp och Coconut, dom är dock dröm-goda. Innehåller 17g protein och endast 220 kalorier! Perfekt dagar då man vill unna sig lite extra och få i sig massa protein.
 
Från Vänster (Renée Voltaire):
Berry Boost - Torkad frukt i förpackningar som jag ofta har i väskan, väldigt smakfulla och en ask innehåller runt 88 kalorier! Jätte tips när sötsuget börjar komma fram, mitt sug försvinner helt efter detta.
 
Torkad frukt i choklad - I detta fall blåbär, tranbär och cashewnötter som brukar bli fredags godis. Jätte gott och håller också sötsuget i schack!
 
Kokosflan - Så sjukt goda. Det är rostad kokos och är godare än godis men 1000 gånger nyttigare. Är man sugen på något litet är detta jätte gott att äta som det är, men annars kan man toppa gröten, yoghurten, smoothien eller till och med maten med detta. Stort tips!
 
Omega 3:
Denna punkt fick en egen kategori för det är så j*vla bra. Det är fiskolja som hjälper dig att få bort fett på ställen som ryggen, magen etc. Detta har jag självupplevt som Bea här nedanför säger, att hon har upplevt det och de hon känner. Detta tog jag från svettlukt.se -
 
"Jag vet inte hur många gånger som jag sagt att Omega 3 kan hjälpa dig att bli av med fettet. Om man konstant intar omega 3 så får kroppen i sig nyttiga fetter som den behöver. Man kan köpa dem vartsomhelst, budo fitness har kommit med världens största burk som håller hur länge som helst. Det finns även att köpa på Ö&B samt willys, nästan lite överallt finns fiskolja att köpas. Omega 3 hjälper oss att bli av med fetter där vi inte vill ha det. Det vill säga på tjejer , ryggfett, magfett, fett mellan låren, rumpan, gäddhäng. Det finns inga specifika forsknings bevis på att det tar bort just där men vad jag själv upplevt samt pratat med andra så har det hjälpt dem att få bort fettet där. Självklart måste man träna + äta rätt mm, man kan inte äta pizza varje dag och tro att omega 3 tabletter ska ta bort ens fett. Dosering: 3 kapslar morgon, 2 dagen och 3 kvällen. Jag vet att det bara står två per dag på burken, men det finns ingenting bevisat att det inte är bra att ta för mycket omega3, det finns alltså inga biverkningar utan bara bra om du tar mycket av dem(kanske inte en burk dagligen….)"
 
Övrigt:
Nötter och torkad frukt från ica, brukar toppa frukostar och grekisk yoghurt speciellt med detta och smälta hallon! Alltid en bra basic vara att ha hemma. // Te från Tée som ligger i haga, rabarberpaj och grönt té med mango. Mycket godare än portionspåsarna man köper på ica, brukar blanda detta med mandelmjölk och stevia, annars kan man dricka det precis som det är! // Andra bars (Raw Bite Nutrilett, Gainomax, & eat natural) som jag brukar ha hemma. Ibland om man inte hinner fixa mellanmål, behöver något snabbt efter träning eller helt enkelt är sugen. // C-Vitamin, tar en brustablett varje morgon och mår alltid bättre av detta. Tycker inte det räcker med att äta citrusfrukter, detta ger verkligen en super boost! Pigg och glad.
 
Andra grejer jag alltid har i skafferiet:
Stevia, Fiber havregryn, Paulins Granola & Paulins Musli, Chia frön, kokosflingor, gojibär, mörk choklad, kokosolja, raw cacao, mandelmjöl, kokosmjöl, majsmjöl, quinoa, spirulina och riskakor. Dessa grejer är MÅSTEN att ha hemma!
 
Sen har man ju självklart mer/andra grejer då och då, men allt som jag skrivit ner här finns alltid på lager(Jag gör det igen..) hemma hos mig. Vore det kul att se vad jag brukar ha i kylskåpet? Kanske inte egentligen, hehe.. Detta kanske var skittråkigt..
 
 

Goooo natt

Har ett nytt ilandsproblem, ska bilden eller inlägget upp först? Vad är egentligen snyggast, vet inte.. Ska sova nu i alla fall, väldigt trött faktiskt. Vad är klockan lixom? Halv 10? Haha problem är allt jag har idag, det är ju jätte roligt, eller inte. Ska ta mina tabletter och sen är det sleepy time. Puss och godnatt.
 
 

Såå happy

För första gången i mitt liv (Skojar inte nu) så har jag fått... dum, dum.. ARMMUSKLER!! Har ju tagit tag i styrkan på riktigt på senaste med 180 gram protein (ta viktenx3 ungefär, egentligen gånger 2 men jag går all in här nu va) och har verkligen börjat bygga muskler. Kan nästan göra en armhävning (Har inte kunnat det innan heller!) så är väldigt glad. Det är ju skitkul när man märker sånt! Och en dålig sak, såklart.. Mina tänder är början på gula. Är så lejseeeen. Ska sluta dricka kaffe så att dom inte blir gula på riktigt. Har alltid haft typ kritvita tänder. Men nu är den historian över, och nu är dom knappt vita.. Så ska gå och lägga mig och lipa nu, och klaga mindre på bloggen..

+ Dinner

1/2 avocado, mini keso, purjolök, sallad, sockerärtor, surdegsbröd och pressad lime. Så sjukt gott och enkelt! Ni måste verkligen ursäkta mig för alla matbilder haha... Antar det är en del av bloggen nu..

Onsdags insperation

 

Ena till det andra

Kan man byta det första till det andra? Nähä... Ååh, plugg, plugg och åter plugg. Hatar det verkligen! Vill bara läsa, mysa, kolla på serier, träffa vänner och äta (Såklart) om dagarna. Inte plugga, snacka om skol-deprimerad redan! Hade fyra timmar rast idag, så drog till gymmet direkt där, och sen hem för att äta mina protein-pannkakor. Så galet goda va! Sen slutade jag vid fyra och det enda jag gjort är att plugga och äta. Måste hitta på något annat nu, utöver att blogga! Ska gå till affären och köpa jordgubbar, tror jag. Eller? Får se..


Fitnessguru

Hej, har lite glömmt bort bloggen hehe. Kom precis hem från träningen så vill egentligen bara dö just nu men kände för att uppdatera lite snabbt. Har fått hem min beställning från fitnessguru, kommer lägga upp ett bättre inlägg på allt jag köpt imorgon! Nu kollar jag runt lite på videos på youtube samtidigt som jag äter kyckling och quinoa mmm, älskar quinoa. Gjorde proteinpannkakor förut med milk choklas protein pulver, dör vad goda dom blev!! Hörs snart, puss.
 

+/- med träning

+ Du mår så sjukt bra. Eftersom kroppen släpper endorfiner när du tränar, också kallade "må bra pulver", så blir du glad. Istället för att tröstäts, tröstträna! För träningen gör att du faktiskt mår bra medans tröstätningen förmodligen gör att du mår sämre.
 
- Träningvärk, speciellt när man har en sådan grov träningvärk att man varken kan gå, sätta sig ner eller skratta. Det är ju aldrig kul direkt, men jag personligen blir ofta glad av träningsverk för då vet jag att jag verkligen tagit i.
 
+ Energin man får är ju helt jävla underbar, och den håller ju verkligen i hela dagen istället för att försvinna 30 minuter efter som det händer när man äter godis eller dricker energidricka.
 
- Tidskrävande för vissa, mycket plugg, jobb, vänner och partners, kanske har du inte tid?
+ Du får en snygg och frisk kropp och hår& naglar blir fräshare. Vältränad blir du, och det är inte direkt en dålig grej.
 
- Man kan bli ledsen om man inte hinner träna för det är så sjukt kul och så kommer något i vägen så måste man skita i det när man egentligen vill träna. Så blir man på dåligt humör på grund av det istället!
 
+ Det är så sjukt jävla roligt. Man når verkligen sina gränser och man blir starkare och konditionen blir bättre. Känslan efter ett lyckat träningspass är nästintill oslagbart.
 
- Beroende framkallande. Tycker ni verkligen att man ska bry sig om dessa "-" med träningen? För hur dåliga är dom egentligen? Inte alls, så gå och träna då. Skit i dina ursäkter och ha kul!

Sallad

Drog till affären och köpte mig en sallad, egentligen orkade jag inte, men insåg att de är såå värt det. Det finns ju inget godare! Köpte också en smoothie, så ska strax äta min kära sallad, måste bara till apoteket som lixom stänger om vadå, 20 minuter? Panik. Ska hämta ut en grej och om jag hinner köpa en gej på H&M, men no way att ja hinner det. Vi får väll helt enkelt se, haha! See ya later

Uppdateringen

... har ju inte varit så jätte bra. Igår uppdatera jag ju inte alls! Men slutade sent och direkt efter skolan drog jag hem och pluggade, viktigt faktiskt. Direkt efter det stack jag och mötte min gudmor och vi drog till Ullevi där vi kollade på en GAIS match. GAIS var riktigt bra, hittade en jätte snygg kille i laget, hade hette typ malkolm eller något, och han var typ den duktigaste av alla. Han gjorde mål också! Tror matchen blev 2-0 eller något sånt där, till GAIS då. Den var väll slut runt 9, och då skyndade jag mig hem till vasa där jag skulle träna. Hann ingen annan tid på dagen så var tvungen att ta det då, va ju leg-day. Tränade tills det stängde vid 11 tiden och drog hem, åt och somnade helt efter det.
 
Idag har jag haft en pluggdag och gjort lite andra sysslor. Hade en sjuk tränings dag idag också! Körde uppvärmning på löpbandet i 30 minuter, sen gjorde jag styrka för armarna i 1 timma. Efter det körde jag övningar på matta och hantlar i 30 minuter, sen cross trainer i 1 timma och avslutade det hela med 30 minuters nedvarvning och strechning. Hur galet är det då. Fattar inte hur jag orkade träna i 3 och en halv timma. Rekord för mig haha! Aldrig att jag gör om det, var så trött när jag kom hem och hungrig också. Tror all energi kom från min super frukost imorse, hehe. Nu har jag pluggat klart det jag skulle plugga idag, jag har städat mitt rum, fixat garderoben och gjort lite annat. Så nu ska jag ta fram mitt godis + yollibox och sätta på en mysig film, även göra någon middag kanske. Eller så drar jag bara till ica och köper sallad, sitter aldrig fel, älskar icas sallad! Vi hörs, puss.

Eget godis - Kokostoppar

Var så himla sugen på godis idag, men jag äter ju inte godis, så det blev lite svårt haha. Så istället försökte jag mig på eget godis, och det blev jätte gott. Har ni smakat kokostopparna som finns på naturgodis avdelningen? Dom är ju sååå söta och otroligt onyttiga, värre än vanligt godis, men dom smakar så - fast nyttigare. Tänkte att jag kunde lägga upp receptet här. Ni borde faktiskt testa dom, riktigt goda!
 
Indegrienser:
100 gram philadelphia
1 dl kvarg
1,5 dl kokos
0,5 dl stevia (Eller annan sötning)
 
Utförande: Värm upp lite vatten i en kastrull och lägg sedan ner en skål med phildelhpian i över vattenytan. Philadelphian ska inte bli rinnig, men mjukna upp. Häll upp i en ny skål och blanda sedan i kvarg, kokos och sötningen. Låt svalna en stund innan du lägger upp dom på ett fat. Lägg sedan in dom i frysen i ca 3 timmar och sen - servera. Super goda! Dom ska även förvaras i frysen.
 
Näringsvärde för alla kokostoppar (Ca; 15 stycken): Kalorier: 545 // Protein: 17g // Kolhydrater: 35g // Fett: 38g
~
Per styck(Beror på helt vilken storlek du gör dem till, utgå från att det blir 15 lika stora): Kalorier: 36 // Protein: 1,2g // Kolhydrater: 2,3g // Fett: 2,5g
Jag gjorde även med mörkchoklad smak och hallon smak.
 
För hallon smak: Värm upp hallon tills det blir en röra i kastrull och blanda med kokosröran innan det ställs in i frysen.
 
För choklad smak: Smält mörk choklad i micron på ungefär 30 sekunder och blanda i kokosröran innan det ställs in i frysen. Smula även ner lite chocklad bitar ifall du vill!
 
Sedan kan ni ju självklart komma på egna smaker, banan? Jordnötssmör? Var kreativa! 
 
 
 

Breakfast in bed

Sjukligt god frukost. Nybakat bröd med solrosfrön keso som topping, Overnight Oats med kokos, choklad och banan smak, kaffe och vatten. Lördags frukost i sängen är den bästa frukosten. Ingen uppdatering igår, hade ganska fullt upp, men mer av det senare. Nu kollar jag på the biggest loser, sen ska jag nog dra mig mot gymmet, och ikväll ska jag äta yollibox och naturgodis hehe. Lördagar är somsagt bästa dagarna! Har skolångest nu också, men orkar inte plugga idag. Får se om jag kanske träffar någon sen. P&K!

Mmm

Äter piggelin, B&J banana chunky monkey och dricker fanta exotic.. Nää, inte riktigt, men det smakar lika dant, så det är lätt att tro det. Såå gott. Fryst banan, frysta vindruvor och frysta physalis!! Testa det, och lite vitamin well med Stevia. Börjat gilla de nu hihi! Kollar på The bigges loser samtidigt som jag skriber detta. Nu missar jag massa så detta inlägg läggs ner nu. Kort men effektivt, hehe.

Må bra inlägg

Det känns som att alla hela tiden mår dålig och hela tiden ser man nya människor som faller och inte orkar mera, tyker det är jätte synd. Men tänkte göra 1-2 inlägg med tips hur man kan må bättre! Det är viktigt att man orkar med vardagen och inte ska känna att något trycker ner än. Alla förtjänar att må hundra procent bra, och det ska ingen kunna ändra på. Inte ens du själv!
"Ååh, hon började precis på den nya 5:2 dieten, jag som hade lyckats så bra med min diet, den kanske inte är så bra endå? Borde jag också börja med 5:2?", "Nu blev hon tillsammans med skolans snyggaste kille, men det är ju klart, hon har ju allt jag inte har..!", "Shit vad snygg kropp hon har fått, mina resultat suger ju när man kollar på henne!", "Åååh Megan Fox, Jessica Alba, VS modellerna, eller kolla bara på min bästa vän..."
 
Något du faktiskt måste förstå är att DU är DU, och alla andra är alla andra. Gjemför inte dig själv med alla andra, du mår inte bättre av det. Du har säkert känt dig jätte snygg och välmående, men så kommer hon där, skolans snyggaste tjej, och förstör allt. Hon som har sååå mycket längre hår, plattare mage, längre ben, fylligare läppar etc.. Varför har du ens lagt märke till att hon är bättre än dig på alla områden? Eller egentligen, varför har du fått för dig det, för att vara exakt.. För hon är inte bättre, det är bara något som åker runt i din hjärna och i ingen annans. När du gemför dig med någon annan säker du direkt ditt självförtroende direkt, och du finner alla fel i dig som "hon" har plus i. Man ska inte leta fel i sig själv, man ska stärka det bra!
 
ツ Läs INTE skvaller tidningar, big NO. Om inte tjejtidningar som Vecko Revyn, Solo etc är viktiga för dig, så håll dig borta från dem. Eller ägna lite mindre tid till att läsa dessa tidningar. Dom har ofta inslag om hur man får det perfekta rumpan, hur man gör sitt hår tjockare med s.k mirakel produkter, och massa onödiga inlägg som faktiskt kan göra att det du redan känner dig stolt över, känns inte lika bra längre, och nu har du plötsligt ännu en grej att förbättra med dig själv..
 
ツ Läs inte bloggar som du stör dig på, för då stör du dig auotomatiskt på människans utseende, och klagara. Men i verkligheten handlar det faktiskt oftast om avendsjuka, och det är inget du vill vara! Det tar bara onödig energi.
 
ツ Säg hejdå till människor som trycker ner dig. Visst, det kan vara väldigt svårt att "göra slut med en vän", men det kan vara viktigt för din hälsa. 
- Ge din kompis en extra chans, men sätt dig ner och förklara exakt vad det är som trycker ner dig och varför hen bara får en chans till, hen måste veta vad som ska förbättras för att kunna förbättra något.
- Om du är redo att låta hen gå, så ta ett fika, förklara hur det ligger till och klaga in på hen, för det kommer skapa nya konflikter som måste lösas, och då kanske allt löser sig så länge, så fortsätter du må dåligt, fast du försökt att inte tillbringa mer tid med denne person.
Det är jätte viktigt att du har drömmar och mål som du kan uppnå. För du måste ha något att se fram emot, jobba för, längta efter. Det måste inte vara stora saker, det kan vara allt från att flytta till New York till att klara av 10 km löpning. Kanske vill du bli skådespelerska? Flytta in i ditt drömhus i kalifornien? Finns massa saker, googla runt, kolla på resor, städer man upptäcka, utforska!
 
Men, glöm inte skillnaden på mål och drömmar. Drömmar kan vara exakt vad som helst egentligen, och låt det stanna som en dröm tills du faktiskt får en liten chans till att det ska hända. Sjunger du falskt som en kratta, medans du vill bli en känd sångerska som sjunger inför tusentals människor, kanske detta ska vara en dröm, och inget mer. Medans mål är något du faktiskt kan uppnå. Sätt både stora och små mål för dig själv, och självklart ska dom vara utmanande, men dra en gräns. Det är inte kul om du om och om igen misslyckas med det du verkligen ställt in dig på.
 
Några av mina drömmar:
☼ Bli chef över världens största tidning och sitta längst upp på Times Sqaure med tidningen och ha tusentals anställda. (Ex; Hur många är det som är högsta chef på den största tidningen i världen? En person. Ganska liten chans att bli den personen, men drömma kan man ju.)
☼ Bli en skådespelerska som får upptäcka världen och göra massa roliga, mysiga och spännande filmer som alla kan ta del av och som visas i de största biosalongerna i världen. (Ex; Jag kan inte skådespela, jag suger, därför stannar detta som en dröm.)
☼ Gifta mig med Justin Bieber (Ex; Lol, behöver jag ens förklara mig?)
 
Några av mina mål:
☼ Kunna springa hela Göteborgs-varvet som jag är anmäld till nästa år! Taggar det väldigt mycket.
☼ Flytta till London och bo i en mysig och central lägenhet där!
☼ Ha ett eget företag, som förhoppningsvis går bra. Helst ska det vara inom journalistik! Tycker det är jätte kul och det är något jag verkligen vill jobba med.
 
Väldigt mycket av hur du känner och mår är påverkat av dina tankar och känslor. Dåliga tankar = dålig dag. Så enkelt är det. Du måste se till att ha bra tankar och inte tänka negativ om allt. 
 
T.ex: 
Lärare säger att ni har läxa tills imon, i ämnet du hatar.
Du tänker: "Ååååh nej, vad tråkigt. Nu är hela min dag förstörd, nu måste jag hem och göra detta.."
Tänk istället: "Okej, detta var väl inte så kul när mina planer krashar för ikväll. Men jag lär mig något nytt, och kanske kan jag lära mig att gilla ämnet jag hatar lite mer. Och om jag skyndar mig med detta, så kanske jag hinner gör vad jag vill endå.." osv.
 
Sådana små saker gör dig direkt gladare, och det är faktiskt bevisat. Egentligen, är det ganska självklart. För posetiva saker är glädje. Men hur blir man posetiv och glad då?
 
✿ Egentligen räcker det med en sak och det är MUSIK. Det finns fan inget man mår bättre av än just musik. Det spelar ingen roll om det är lugn ballad eller en danslåt - så länge det är din typ av musik. Kanske gillar du när låten förmedlar något? Eller kanske gillar du bara en låt du kan släppa lös till? I vilket fall som helst är musik den bästa terapin. ✿
 
∞ Nu kommer vi med detta till mål som står längre upp i inlägget. Är man ledsen kan man direkt må bättre när man kommer på att man är väldigt nära sitt mål. Eller kanske kommer på en idé om hur man tar sig närmre? Gör små saker som hjälper dig på vägen. Har du som mål att ha pengar till t.ex en ny dator, lägg mynten du precis hitta i väskan i en låda/Spargris etc där du kan lägga alla mynt. ∞
 
✿ LÅTSAS vara glad. Då kan man tänka "Varför ska jag låtsas vara glad när jag rent sagt mår skit?", jo. När du låtsas vara glad och verkligen går in för det, tror hjärnan tillslut att du är glad. Det är kanske inte alltid så lätt, men det är ju alltid värt ett försök! 
 
∞ Att inte ha för stora krav eller förhoppningar. Gud vad detta är viktigt. Det är väldigt ofta just detta som leder till ledsamhet och negativa tankar. Det är aldrig kul när man verkligen ser fram emot något, så blir det inte av och allt skiter sig. Självklart får du vara glad och se fram emot det, men var även beredd på att det kanske inte kommer hända. Man ska heller aldrig ta saker förgivna om man vill vara fri från bitterhet.

Synd om mig

Kan med handen på hjärtat säga att jag tycker synd om mig själv. I måndags körde jag ben, och eftersom jag inte gjort det på länge, har jag fortfarande träningsvärk. I tisdags var det armar, axlar och rygg, och är väldigt svag där, och tog i lite extra, det känns fortfarande idag ska jag säga. Och så har vi gårdagen - mage. Körde verkligen all in. 200 situps, totallt 20 minuter planka, massa styrke övningar m.m. Så idag, alltså.. Jag kan inte ens skratta, knappt resa mig upp eller sätta mig ner. Idag i skolan har jag en lektion - idrott. Jo, och ikväll så har jag ett PT pass, och tro mig, då kör man all in. Ska be han att ta det lite lugnt idag, hehe! Börjar vid 12 i alla fall och slutar 1, det är ju jävligt nice. Ska kolla och beställa hem lite grejer sen också! 

Min svaghet

Min absolut största svaghet är oreokakor. Vem vet hur mycket jag älskar dem. Bakelser med dem, att äta dom som dom är (doppa i mjölk!!) eller krossa dom över glass. Mmm, finns så mycket olika saker man ksn göra. Men dom är så otroligt onyttiga!! Vem bryr sig, dom är mina unnarkakor. Men borde ju kunna hitta något nyttigare recept kanske? Hm, får kolla runt på det där, ganska värt i så fall.

Svarar på lite kommentarer

"Kommer Amanda skaffa blogg igen?? Den var såå bra!"
Antar att du syftar på Amanda Harde och ja, det hoppas jag verkligen. Har tjatat på henne i kanske ett halvår nu, och hon säger heeeeela tiden att hon "ska tänka på det", och kanske "fixar det imorgon". Så det går ju sådär och jag kommer inte riktigt någon vart. Men jag ska inte sluta än, jag ska försöka haha. Och visst var den? Älskar verkligen hennes blogg, man blev riktigt glad av den.
 
"Kan du berätta lite om fitnessguru ? :)"
Jag vet inte riktigt vad du vill att jag ska berätta. Man kan ju kortfattat säga att det är en sida där folk köper proteinpulver, proteinbars, shakers, fatburners, celcius, jordnötsmör och allt som har med träning och hälsa att göra! Själv älskar jag fitnessguru. Deras jordnötssmör är gudomligt och man kan verkligen göra allt med deras proteinpulver som smakar underbart. Priserna är väldigt låga tycker jag, och leveranstiden är snabb. Har vart lite olika beroende på när jag beställt, men tar aldrig mer än en vecka.
 
"Åh va kul att du skrev detta! Har nämligen slutat med godis också, så försökt hitta genvägar. Vart har du köpt dessa? Jag kommer inte räkna det som godis. Pst: du är sjukt vacker och älskar din blogg!"
 Haha ja va kul för dig!! Dom är köpta i en helt vanlig hemköp haha. Gör inte det, det gjorde inte jag! Tack så jätte mycket, detta gjorde mig jätte glad!!!
"Har du smakat vit chocköad och jprdgubb? Vill beställa den haha"
Yes! Den är jätte god, den borde du verkligen beställa. Testa gärna att göra protein pannkakor med den, mums vad gott det var.
 
"Jag har en fråga som jag verkligen hoppas du kan svara på! Det är detta med skollunch och liknade grejer. Du som är så nyttig och det, hur gör du med skolans lunch? Hur äter du nyttigt då? Och om en vän typ bjuder dig på middag, vad äter och gör du då ? Hoppas verkligen du kan svara för vet inte hur jag ska görs"
Ärligt? Snälla tänk inte så långt. Bjuder din kompis dig på middag, GÅ dit, ÄT där, BJUD till och ha kul! Du kan inte basera hela ditt liv på att vara nyttig och träna hela tiden. Hur ofta blir man egentligen bjuden på middagar? Inte så ofta. Kanske bjuds det på kyckling, ris och sallad? Ta sallad och kyckling då. Bjuds det på hämtad mcdonalds? Ta salladen. Bjuds det på hamburgare och pommes? Ta bara en del av brödet med massa sallad och skippa pommesen. Det finns massa lösningar. Detsamma gäller skolan. Det finns nästan alltid massa sallad att välja och vraka mellan, du behöver inte ta potatis bara för att det finns. Och när det kommer till hur jag gör med skollunchen så är det ganska enkelt för mig, för jag äter inte skollunchen. Har aldrig gillat den, dom gör mat till kanske ett par tusen människor i min skola, så det är inte direkt jätte fräsh. Istället tar jag med mig något slags mellan mål, köper något i affären eller går hem och äter! Men detta har inte med nyttighet att göra, utan jag är bara väldigt kräsen tyvärr.. Så går det om ens mamma är kock, haha..
 
"Vilken serie? :)" , "Vad heter han??"
Om jag skriver de kommer alla älska han/serien och det kommer komma till sverige snart, men han är min :( Serien heter My Mad Fat Diary och den e jätte bra! Han heter Nico.
 
 "Shit vad proffsigt inlägg, jättekul att läsa!"
Blev jätte glad av denna kommentaren så kände för att lägga upp den här. Tack<3

Sanningar om mig

Jag är väldigt, otroligt, ganska mycket GLAD just nu, för våran Svenska blev inställd och börjar inte förens tre nu, och började min rast vid 9 = 6 timmars rast sitter aldrig fel, om endå Engelskan kunde bli inställd..
 
Jag är en allmänt ganska nyttig person när det kommer till kost och träning och sånt, men på lördagen, eller när jag har unnar dagar, så är jag förmodligen världens onyttigaste människa. Kan trycka i mig en påse naturgodis och en yollibox på typ fem minuter för att det är så otroligt gott, och för jag KAN. (Måste bli bättre på detta, hehe..)
 
Min dröm är att flytta till centrala London, bo där ett par år, och om jag verkligen trivs, så vill jag bo där för resten av livet. Sen kanske jag skulle vilja testa att bo i typ New York ett par år, men London ska endå vara mitt absoluta hem. Jag älskar verkligen London. 
 
Jag är verkligen hur glad som helst ena dagen, så mår jag skit dagen efter. Det är jätte konstigt. Det behöver inte ens bero på något, allt kan vara exakt lika dant båda dagarna, endå mår jag 10 gånger bättre kanske andra dagen t.ex.?
 
Om du skulle fråga någon i min familj hur jag är som person, så skulle dom nog svara att jag var väldigt, otroligt, ganska mycket barnslig. Att jag blev sur om jag inte fick som jag vill, eller kan bete mig som en femåring. (Detta kommer från dem, inget jag själv upplever..) 

Mellanmål

Tycker mat är det som blir finast på bild, det fastnar sååå bra, haha.. Äter i alla fall en solruta från wasa med skinka på, 1 banan, lätt yoghurt med paulins super müsli och en Vitamin Well. Har aldrig gillat dem, men nu var jag väldigt sugen på det, av någon anledning. Har precis kommit hem från gymmet, körde mage idag, hatar det. Kommer inte kunna skratta imorgon.. Börjar skolan vid halv 2 igen, så har inte så mycket att göra just nu!
 
Efter skolan ska jag träffa Vanessa, och förmodligen träna igen, fast med henne då. Jobbigt liv! Sen måste jag också göra lite skolarbeten, alltså inget roligt som händer här, så tänker sluta detta inlägget precis nu.

9/11

Idag var det exakt 12 år sedan flygplanen krashade i New York. Tycker det är hur hemskt som helst, och är alltid lite ledsen denna dagen. Hade släktingar som var där då, det måste vara jätte jobbigt att uppleva en sådan sak. Jag tycker faktiskt man kan ta en tyst minut för alla som dog, det var så många oskyldiga! Tänk nära familj och vänner till dom som avled, det måste vara jätte jobbigt, speciellt när man varje år blir påmind och döden för dem är överallt, i tidningar, online, bloggar, jobbet och skolan.
 
R.I.P alla som dog den 9/11-01 ♡ 
 

En sådan dag

Har en sån dag där jag helst av allt bara ligger kvar i sängen för resten av dagen, kanske veckan till och med. Är så himla kall!! Har tagit på mig värsta tjocktröjan, jeans och UGGs, fryser fortfarande, och jag är ju bara inne. Vill inte ens behöva tänka tanken att jag snart måste lämna lägenheten för att gå till skolan, brr.. Känns som jag börjar bli lite sjuk, det är verkligen inte kul. Skitsegt nu med skolan och allt. Har i alla fall fyra timmars rast på onsdagar, så piggar jag till mig, ska jag förbi gymmet på rasten, annars tar jag det med Vanesa efter skolan. Åt också min goda over night oats, helt sjukt vad gott det är. Idag hade jag också kakao i, jätte gott. P&K!

Bil: Nästa

Tycker detta känns såååå skumt, känner mig inte redo för sånt här. Jag är inte ens 16 år gammal?! Har i alla fall fika paus just nu och dricker något jätte gott té med rabarber och vanilj, åååh vad god den va. Ska unna mig en kaka också, det förtjänar jag ju. Tränade precis innan, slutade så sent och hade en timma mellan skolslut och bilresan hit, så tränade vad jag han vilket blev 30 min cross + lite armstyrka. Han inte mycket mer, efter det hämtade mamma upp mig med bilen, jag han inte ens dusha eller byta om, så det var stressigt. Men måste få det gjort för är inte hemma förens nio-halv tio. Men nu börjar vi igen!!! Ååh så tråkigt, känns som skola..

Weheartit

 

Something

 
 
Frukost 2//lunch//mellis? Kalla det vad du vill. Sitter i alla fall på bussen på väg mot skolan, har vart en snabbis på domkyrkan och gjort en grej, spännande.. Fyller år om lite mer än två veckor, på fredagen, så funderar på om jag ska ha antingen en lugn tjejmiddag hemma med lite vänner eller ha en fest och hyra lokal. Jag vet inte, tycker verkligen om båda ideérna haha! Men har haft ganska mycket tjejmiddag och inte bara när jag fyller år, utanför det. Så vore lite kul med något annat! Men får se.. Direkt när jag slutar ska jag gå och träna, sedan ska mina parents hämta mig på gymmet så vi kan åka till kungsbacka. Vi ska ju på teori grej med körkort, det ska bli kul!

Overnight oats

Åh, dör vad gott detta va. Synd att bildkvalitén suger bara. Detta är i alla fall "Overnight Oats", och det var verkligen hur gott som helst. Dör typ lite, ni borde verkligen testa detta. Kommer skriva upp receptet lite längre ner i inlägget. Annars så börjar jag inte förens klockan 10 över 11, så har lite tid att döda. Ska sätta på The Biggest Loser och äta klart min frukost på sängen, wiee!! Ganska seg skoldag, men slutar tio i 3 så det är okej. Efter skolan så ska jag på typ körlektion, eller ska inte köra, bara lyssna i si sådär 3,5 timmar, orkar inte det. Det börjar vid fem och ligger i kungsbacka, så lär vara hemma ganska sent = ingen träning idag. Kanske kan jag få in det någon annan stans. Hade först tänkt träna nu på morgonen innan skolan, men det är verkligen inte min grej har jag insett. Men jag ska få det att bli min grej, någon gång.. Haha.
 
Recept på Overnight Oats
1 dl havregrynsgröt
1 dl yoghurt (Jag hade mini yoggi passionsfrukt/vanilj)
1 dl mjölk (Jag hade mandelmjölk osötad)
1 tsk honung
100 gram frysta hallon
 
Topping
1 matsked kokos
1 matsked Paulins supermüsli (Eller annat, efter vad du vill ha)
 
Energivärde totallt ink. topping: 322 kalorier 
 
Utförande: Blanda havregrynsgröten, yoghurten, mjölken och honungen i en skål. Häll sedan i hälften i ett glas, lägg i hälften av hallonen, häll på resten av gröten, och sedan toppa med hallon. Lägg in denna i kylskåpet och låt stå över natten. Sedan toppar du med kokos och müsli! Sen kan du självklart ändra i receptet. T.ex ha kakao i gröten, och mörk choklad på toppen som du rivit. Du väljer helt själv! Detta är något som är jätte smart när man har skola dagen efter och tiden för att stå och laga mat inte finns där. Sååå gott också!!
 
 

Shit ida

Man ba shit vad blek, och gammal, och trött, och finnig och eeh.. Snygg du blivit ida?
 
Nej men ärligt, är deprimerad när färgen försvinner efter sommaren. Plus att jag har en finne (mer sår nu.. Ööh) som inte vill bort. Känns som att när folk pratar med mig, pratar dom med finnen(?). Insåg också att ens hand ser jätte stor ut när man tar bild i spegeln sådär. Aja, nu ska jag sova i alla fall.. Är väldigt trött, konstigt nog. Ska upp klockan 7 imorgon och träna, starkt av mig!! Börjar inte förens tio över 11, så de är najs. Hörs imon!

Träningslinnen

 
Båda är från Stadium. Jätte sköna är de, testade förut, älskar dom. Väldigt billiga också!!

Sjuk syn på tjejer

Såg dessa bilder på någon tumblr förut, och var tvungen att lägga upp dessa.
 
Jag har älskat Gilly Hicks, Hollister och A&F ganska länge (Och jag är medveten om allt drama att dom hatar större människor etc) men har inte brytt mig riktigt. Men tyckte dessa tröjor var väldigt triggande. Varför ska man göra såna och vem vill sedan bära dom när de är på gymmet? För det är sporttröjor, så man ska sporta i dem. Den första är inte så hemsk, men dom andra två irriterar mig verkligen. Sen när går man till gymmet för att se och höras? Det är kanske 20% av tjejerna jag ser som showar lite mer, medans kanske 50% av killarna ja har sätt är lika dana. Nu ska jag inte gå emot killar, men låt oss bara säga att dom inte är bättre än oss. Tycker detta är ganska sjukt då det redan är en ganska sjuk syn på tjejer idag, hur dom ska vara perfekta.
 
Dom försöker ju nästan säga att enda anledningen till varför du ska träna är för att se och synas, hämta en latte och för att bli snygg. Man blir inte snygg bara för att man tränar och kanske får en snygg kropp. Det handlar om mer än bara det, utstrålning, lycka och välmående tillhör denna grej. Man får inte bra själförtroende bara för att man tränar och får en snygg kropp, detta ligger i det psykiska.
 
Ta bara "Strong is the new skinny", hur sjukt är det då? För det första förnedrar man dom som är lite smalare, för det andra är det ju inte hälsosamt att bli helt galen i det heller. Folk tror att dom är jätte hälsosamma när dom sitter där med 500 gram kvarg och Proteinpulver, 500 gram kyckling och massa grönsaker, sina gröna smoothies som ska drickas varje timma, deras extremt strikta tider på när dom ska sova och när dom ska upp för att gå ut och springa klockan fem på morgonen. När dom inte ätit något med socker på 6 månader och skyltar om det, när vanlig läsk är det absolut farligaste som finns medans light läsk är helt OK. 3 celcius per dag ska drickas, maten ska vara schema lagd varje dag i veckan 365 dagar året, helgerna ska man inte unna sig mer än en skål frukt. Fettprocenten är nere på 7% och gymmet besöks två gånger per dag 6 gånger veckan. Det är inte hälsosamt. Jag vet inte varför folk har fått denna bilden av hälsa, men jag kan lova att detta är minst lika farligt som att vara en lat människa som bara äter osunt. 
 
Jag vet egentligen inte vart jag ville komma med detta inlägget, ville bara få detta ur mig. Har gått runt och vart ganska irriterad över detta. Tycker vi har fått en ganska grov bild av vad som är hälsosamt. Att vara hälsosam handlar om sitt egna välbefinnande. Gå till gymmet dom dagarna du känner att du orkar, ät sallad, kyckling med en god sås till middag, ät en skål med Ben & Jerrys på helgerna, ta en fika med din kompis på stan som du inte träffar alls ofta. Unna dig, må bra, gör allt med måtta! Det är hälsosamt.

Läsning

 Kan älska att läsa ibland, sätta mig ner med någon varm dryck, kanske några bitar choklad och tända ljus, men det händer inte ofta. När jag väl köper en bok så har jag läst ut den på max två dagar, och eftersom jag köper böcker så sällan, så läser jag inte ofta. Men ska börja göra det oftare, det är faktiskt mysigt, och vissa dagar är det skönt att bara stänga av från omvärlden och leva sig in i någon annans. Ett annat tips är teét jag dricker, haha. Det är grönt té med citron och ingefära, trodde det skulle vara jätte äckligt, men det smakade faktiskt jätte fräsht. Har dock sötning i, men det är gott även utan! Nu ska jag börja läsa så jag kan tänka på annat.. Och om någon undrar köpte jag boken på bokia för 89:-!

Nattstad/blogg.se?

Vet verkligen inte vart jag ska blogga åååh, vad tycker ni? Blogg.se känns mer personligt men på nattstad är de typ större chans att man får läsare, men jag vet inte..
 
Är påväg hem i alla fall, från stan! Har köpt en bok + träningslinnen som var behövliga. Skulle egentligen träffa Amanda, men är på väg hem nu för det har hänt en grej, orkar inte skriva det här. Efter detta ska jag förmodligen göra te och läsa lite, tänka på annat. Måste även göra en historia uppgift! Samtidigt ska jag tänka på vart jag vill blogga, nattstad eller blogg.se....
 
 

Tränat

Kom hem ganska precis från gymmet, jätte skönt att ha det gjort. Gav verkligen 100% idag, vilket är jätte konstigt. Har fått i mig en halv diet bar för jag insåg att mitt kort var tomt, så va jätte hungrig, men tränade endå, och hade massa energi! Har precis dushat och äter goda mackor nu, älskar surdegsbröd.. Hade ben-dag, och har vart ganska dålig med styrka på senaste så har verkligen valt att komma igång nu, så använde ett väldigt lätt schema som jag gjorde för länge sen på typ 80 minuter, är DÖD nu. Fatta vad mycket muskler jag tappat! Förut var det lixom uppvärmning, nästan.. Jaja, ska bli kul att komma igång igen! Ska även beställa hem lite nya grejer från fitnessguru då mina påsar nästan är slut, just det! Ska göra ett inlägg om det också. P&K!

Familjemiddag

Är verkligen världens bästa dotter som gjorde tre-rätters middag till familjen igår, inte varje dag man gör det. Tände massa ljus och dukade upp matbordet, det blev väldigt mysogt faktiskt. Även pappas syster och kusin kom, gjorde egna chips som var nyttiga som man doppade i en avocado dipp till förrätt, sesamlax med ris till huvudrätt och banan/äpple/kanel kaka typ till efterrätt. OCH allt var nyttigt!!! 100 % nyttig middag, typical ida. Idag då? Har städat här hemma, handlar och gjort lite små grejer som var saker som behövdes göra. Nu kollar jag om en serie, för andra gången på en vecka haha. Det är dock bara 6 avsnitt, men älskar den, älskar serien, älskar Finn. Nu ska jag fortsätta kolla och sedan packa väskan inför imorgon + ta fram kläder så det är klart. Färgade även håret idag, visar mer imorgon av det! Puss.


London +

 
Okej, tänkte göra ett London inlägg. Har vart där ett par gånger, och ska snart dit igen. London är verkligen mitt favorit ställe av de jag vart på, och har endå vart i Thailand, Spanien, Turkiet, Grekland och massaaaa mer. Har vart lite överallt. Dock inte i Amerika, men det kommer, hoppas jag. Men i alla fall kommer jag tipsa om ställen och saker jag själv upplevt, dvs att jag inte kommer skriva Madame Tussauds, för jag har aldrig vart där, även om det säkert är jätte roligt!
Shopping
+ Victoria's Secret & PINK,
det är ju nästan en självklar het för alla tjejer, ditt måste ni gå. De som jobbar är såå trevliga och hjälper en hitta rätt passform och storlek. Affären i sig är otroligt lyxig och man känner sig verkligen super glad där inne. Allt är fint och det är nästan så att man tänker "Äh, nu slösar jag alla pengar här och skiter i allt annat". Jag tror de flesta vet vad VS är, så gå dit. Det ligger på 111 New Bond St, London.
 
+ Forever 21,
Tyvärr köpte jag bara en tröja där, och inget annat, men om jag hade vart där nu igen (vilket jag ska), så hade jag absolut köpt mer. Dom har otroligt snygga kläder, till lite dyrare priser än typ H&M, Zara och alla de. Men det är såå värt det, ni borde verkligen gå dit. Det ligger på  360 Oxford St, London W1C 1AB.
 
+ River Island,
Jag ÄLSKAR River Island, det är min favorit affär där, speciellt om man ska köpa Bikinis (Efter VS då såklart). Dom har oftast väldigt fina och detaljrika bikinis etc. Även snygga väskor och skor kan man hitta! Priserna är väldigt låga, och ni borde ta er en titt där. Det ligger på 301-309 Oxford St London, Greater London.
 
+ FootLocker,
Dom har alla möjliga skor, allt från Nike till Converse. Och här kostar även Converse runt 400 kronor. Dom har också jätte söta kläder på sig. Vet att det finns flera, även en i Stockholm, men det är verkligen mer saker på den i London till billigare priser. Finns säkert flera i London, men jag var på den vid Oxford Street. Det ligger på 363-367 Oxford Street, Marylebone London, W1C 2LA.
 
+ Primark,
Priiiiiiiiimark, vem vet inte vad det är? En billigare Ullared med 100x snyggare grejer kan man säga för att vara kortfattad. Finns massa fult också, men man tar ju endå bara det man gillar!! Trosor kostar runt 10 kronor, och Kläder runt 100 lappen. Även massa kosmetik, skor, väskor, smycken, herrkläder och massaaa mer. GÅ DITT!! Det ligger på 499 Oxford St London.
Mat etc.
+ KFC
Alltså, jag har aldrig ätit där i London, men jag åt där i Köpenhamn, och jag antar att det är samma, men åååh vad gott. Friterad kyckling är så gott. Jääätte onyttigt, men vem bryr sig. Jag dör vad man mår bra i magen av det (Egentligen inte kanske). Finns lite överallt, ta det närmaste!
 
+ Pret A Manger
Världens bästa frukost-ställe. Nyttigt, gott och prisvärt! Även allmänt mysigt. Dom har sååå goda smoothies och sist jag var där åt jag en macka med kykling och pesto, den var så god. Finns verkligen överallt, ät ät ät där!!! 
 
+ Nandos
Detta är nog det godaste som finns, deras sås och kyckling med tillbehör är det bästa som finns. Du väljer själv hur stark maten ska vara, och sedan väljer du tillbehör. Kanske ris? Pommes? Sallad? Majskolv..? Finns massa att välja mellan.
 
+ Haché Gourment Burger
Dom serverar verkligen riktigt goda gorument burgare här! Om du älskar hamburgare lika mycket jag jag älskar det, gå dit. Finns mer än bara hamburgare också! Ni borde ge det ett chans, mums. 
 
+ Milkshake City
Gå!! Ditt!! Världens godaste (kanske onyttigaste) milkshakes i världen. Finns en jätte god med twix i. Det är lila och har en ko på, kanske känner ni igen det? 
Upplevelser
+ London Eye
Om du är höjdrädd skulle jag inte åka, en åktur tar hela 30 minuter och det är bara ett varv. Och hjulet står aldrig still så även när du går på snurrar det. Det brukar vara väldigt långa köar, vilket vi hatar i min familj. Så har ni pengarna gör som vi, köp er fram genom att betala för "vip", kostar inte så jätte mycket och är värt. Då missar man inte timmar man kunde spenderat på annat!
 
+ London Bridge
Bron mitt i London, där de säljer kanderade och salta mandlar och där man ser över hela stan. Med London Eye på ena sidan, och Big Ben på andra. Gå ditt, köp mandlar, och bara kolla dig omkring på allt som händer! Kärlek.
 
+ Hyde Park
Någon dag borde ni verkligen ta med er en filt + fika och kanske ta en lunch i mitten utan Hyde Park. Glada människor över allt, och dom brukar ha massa ungdommar där som gör danstävlingar. SÅ häftigt att se, som om det kom från film. Ni borde också gå till Hyde Park Corner där man får prata om precis vad man vill med publik som kommer och lyssnar!
 
+ Sightseeingbussarna 
Dom röda, Big Buss heter dom. Där får man hörlurar och man missar verkligen ingenting av staden. Tipsar verkligen att ta en tur med dom för att uppleva allt lite snabbt, det gjorde vi första gången!
 
+ Buckingham Palace
Säg inte ens att ni inte vet vad det är? Om inte, börja lyssna i skolan. Ni borde gå ditt, väldigt stort och fint. Dessutom får vakterna inte skratta, så ställ er utanför vid grindarna och få dom att skratta (det är typ omöjligt, har försökt ett par gånger nämligen)
 
 

Väskan

ingenanning
 

En bättre lördag

Jordnötssmör pannkakor med hallon och banan, mmm..
Har lite grejer som jag måste få klart idag faktiskt. Påbörja ett historia arbete, gymmet/powerwalk, beställa lite grejer, gå igenom jobbschema (har fått jobb nu, wiiiie!!), köpa hem mat som jag ska laga till familjen hihi, träffa Amanda så kanske hon ska sova över här + hämta ut post som jag måste göra idag, annars skickas det tillbaka, typiskt mig. Annars då? Känner mig väldigt glad idag, vet inte varför. Känns bara bra, alltihop. Men känner jag mig rätt kommer jag känna annorlunda om en timma. Det går verkligen upp och ner för mig heeela tiden, kan vara super glad ena stunden, och sen plötsligt vara jätte ledsen, konstigt..

Blogga mer

Måste börja lägga upp mer inlägg som kan vara intressanta att läsa, haha. Satt hemma och kollade på serier igår, blev inte så mycket plugg, hehe. Nu ska jag göra mig frukost och sen göra massa inlägg så jag har, kram♡ 
 

Ceasar sallad

Sitter på the dubliner just nu och äter detta, dör mat-döden. Älskar ceasarsallad så mycket att jag nästan börjar gråta. Skoja men ärligt, hur gott är det? Efter detta ska jag hem, ta en bit av min chokladkaka, dricka en burk cola light och sträckkolla på Gossip Girl med massa tända ljus i rummet ♡ 

Baka

Står i myskläder och bakar, älskar verkligen att baka. I min värld finns det knappt något bättre! Och jag överdriver inte ens. Oftaste är jag en ganska nyttigt person, och jag försöker göra allt så nyttigt jag bara kan, hittar nyttigare versioner av recept istället för att baka de lite onyttigare. Men nu, för en gångs skull, skippar jag det. Bakar en choklad kaka, och håller egentligen på med frostingen, men skulle bara blogga lite snabbt. Känns jätte kul att använda vanligt rent socker istället för honung, sirap, avage eller stevia. Utan helt rent socker. Men det är inte heller bra! Att aldrig kunna unna sig det onyttia, tänk på det. Det är lätt och tänka att man ska vara helt nyttig en hel vecka, men så håller det inte när fredag-lördag kommer. Unna dig ibland istället för att förbjuda allt, man kommer ju ingen vart med det. Nu ska jag bara baka klart, lägga in kladdkakan i kylskåpet, byta om och sen bege mig till Dubliner där jag ska kolla matchen med mamma och pappa och deras vänner. Irland - Sverige ju, så varför inte sätta oss på en irländsk pub, haha. Dom har verkligen jätte god ceasar sallad där, så ska ta det också. Längtar nästan..

Sofia

Hade en lunch-dejt med sofia här om dagen, glömmde lägga upp bilderna bara. Kände mig lite tvungen att lägga upp dessa fina bilder på sofia, fina sofia. Var hos läkaren förut, har blivit helt frisk nästan, så sköönt. Nu ska jag faktiskt inte skriva mer i detta inlägget, utan sätta på skins, verkar sååå bra. Hoppas bara det är det också! 
 

Matte tal

Sitter i skolan nu och har matte, vet inte om jag faktiskt gillar matte eller inte. Om jag förstår det är det kul annars hatar ja det, när någon ska förklara och jag sitter där helt dum och förstår verkligen ingetting, haha det är jätte jobbigt.. Vaknade tio i åtta imorse och skulle gå åtta för att hinna, snacka om jag var stressad + att jag ser hemsk ut idag. Sådär roligt då. Efter skolan ska ja till läkaren, eller egentligen under skoltid, missar historian, det är dåligt då vi har redovisning. Sen vid 6 ska jag möta pappas PT för att träna med honom så ska han hjälpa mig lite, vill börja med riktig styrka och veta vad jag gör. Så idag blir det jag istället för pappa, ser fram emot det! Men nu måste jag göra matte innan läraren säger till mig!!

Fotboll

Hej, har haft fotbollstunering hela dagen så har inte orkat blogga. Efter skolan drog ja och Vanessa ut för att ge ut CVs, vi gav till massa olika cafeér. Så hoppas ja får något jobb! Annars blir det standard, och mi padre får fixa, vilket kommer ta typ 3 min för han, vill inte bli beroende på honom. Jaja! Vi gick även lite på stan och ligger nu i min säng och kollar på GG. Näääär ska jag bli klar? Har faktiskt inget plugg i skolan, dock ska ju upp tidigt imorgon för jag är med i något råd. Vi hörs!

Raw Bite

Mellis nu när jag har rast, har lärt mig två väldigt lärofyllda grejer idag. 1. Jag har 4 timmars rast på onsdagar. 2. Jag gillar mat mycket, väldigt mycket, så mycket att min blogg+instagram är fulla av bilder på just det, mat. Åt Raw Bite och dom brukar vara jätte goda, men denna var inte god, och jag älskar exakt den smaken och allt, den måste vart gammal eller något

Min dröm-man

Ååh, va fin han är. Vi ska gifta oss. I alla fall så har jag precis haft NO, så det är tråkigt. Hatar NO! Fattar verkligen ingenting. Bytte även morderna språk till italienska idag, eftersom jag gick ut nian med F, till och med ett -, i spanska, så hänger jag inte direkt med. That's why! Men nu är jag påväg hem, och ska möta Sofia sen och ta en fika i stan + gå till elgiganten. Vi hörs!

Bloggtorka

Vet verkligen inte vad jag ska blogga om, tycker det är jätte jobbigt. Blir alltid så med mig haha, skojar inte. Jaja, vad ska man göra. Ska snart dra och träna med Nelly, Arm-day today. Har fortfarande ont efter bena efter i söndags, shit vad jag hatar bendagar. Men nu kör vi endå.

Pancakes

Är jag kock eller kock? Lol, man ser mina fina pannkakor, sen så ser man Nellys, man ba ok... Kom hem från skolan runt tre så var riktigt hungrig, så det var sjukt gott med mat. Ser ni inte hur mycket jag älskar pannkakor, gör dem hela tiden nu ju. Haha så sjukt mig, får alltid upp beroenden för olika saker. Nu ska jag ut och ta lite bilder med Nelly, så det är ju nice. Vi hörs!

Blåbär

Dröm-frulle, så gott. Idag börjar jag inte förens tjugo i tio, så har lite tid tillgodo. Ska möta myrah tjugofem över på vasaplatsen, så behöver inte riktigt gå ännu. Har Matte, Natur och Samhälle idag. Ganska seg dag med natur och matte, men så är det.. Efter skolan ska jag träffa Nelly, men först ska jag dela ut CVs med Vanessa på olika cafeér etc i stan. Behöver verkligen ett jobb haha! Är så mycket jag vill köpa hela tiden, men som jag inte kan. Så det ska jag även fixa. Sen så ska jag också träna idag, och sen har jag inget annat planerat. Får se hur det blir. Kram.

Sallad

Så jävla gott..
Jag är en sån människa som älskar att äta sen middag, det är typ då jag vill ha det och inte annars. Så sent som möjligt typ, och det bästa som finns är ju sallad. Nu ska jag dock sova på riktigt. 

Alla har vi fallit nån gång ibland

Åååh är så depp just nu..
Vet inte varför men är skittrött på livet och vet inte varför, allt är typ jätte jobbigt, fast egentligen är det inte det. Det är nog bara jag, och det är säkert bara nu. Haha, ska inte göra värsta depp inlägget nu. Har satt igång min mini dator, den är så söt hihi. Vet ni hur mycket jag vill ha en mac? Vääääldigt mycket. MacBook air. Så önskar mig det jätte mycket i födelsedagspresent, it's ma birthday soon. Sexton år gammal, det är sjukt. Dock är alla andra redan 16, så kommer jag och ba jo tjena.. Haha alltid. Har sovmorgon imorgon, har det varje dag förutom Måndag och Onsdag, så det är hääärligt. Ska försöka få i mig lite sömn. Godnatt.

Stockholm 2013

 

Tränaa

Är på väg till Nordic Wellnes på järntorget, ska träna med Vanessa en stund. Sedan ska jag ta lite bilder åt Vanessa, efter det ska ja möta Ida och hennes mamma så de ska köpa NW kort. Då ska jag träna med dem, igen! Är dock sjukt hungrig har bara ätit frukost och knäckebröd idag. Vore ju smart att äta innan jag tränar, men gör alltid det och så får jag alltid håll, så tränar jag jätte dåligt. Ska se om det går bättre nu, sen ska jag äta mat((tack gud för mat)). Vart lite dålig bloggning, men det blir bättre!
 

Selena Gomez

Var ju på Selena Gomez konsert igår och kan bara börja säga: HON ÄR SJUKT VACKER. Alltså vi kom dit typ två timmar innan konserten och vi släpptes in efter en timma? Anton Ewald var förband i alla fall, han är söt ja, men herregud vad han tror sig. Men Selena kom ut sen i alla fall, och hon var faktiskt duktigare än jag trodde. Hade förväntat mig att hela konceptet skulle vara ganska dåligt. Men vi hade ganska ok platser! Jag gillade verkligen Star Dance mest, och Save The Day. Men när de var två låtar kvar så stack vi så vi kom långt fram på utsidan dät hon skulle ta bild med fans (Vilket vi gjorde, längst fram) och så kom hon och hon är verkligen perfekt herregud.. Och jag tog i hennes hår och det var verkligen lent och alla tryckte dock bakifrån.. Men så tog hon en bild med oss på HENNES mobil så jag har ju inte bilden!! Men någon annan kanske tog eller filmade så man får den, eller hon lägger upp den någonstans och hon var jätte gullig och trevlig. Förstår inte hur man kan hata henne!

RSS 2.0