h

Vet att jag jämt och ständigt på något sätt publicerar saker med denna personen, men jag måste bara få säga några saker efter att ha läst hemska saker om henne. Folk måste verkligen mogna till. 

Amanda Lovisa Harde är den finaste och mest godhjärtade personen jag någonsin träffat. För kanske 4-5 år sedan så träffade jag henne för första gången, och de var inte direkt "vänskap vid första ögonblicket" om man säger så. Vi behöver inte gå in på det, men det blev inget mer där. Minns att jag läste hennes blogg typ hela tiden och var ganska beroende av den, haha. Kommer också ihåg hur mycket hat hon fick bara för att hon var en självsäker person. Åren gick och vi delade en kärlek för Justin. Jag som då hade en justin bieber parad (alltså fråga inte hahahha) med mina vänner skulle också ha ett disco. Kommer ihåg att hon skickade ett meddelande på facebook där hon frågade om hon fick anordna discot med oss och folk sa att hon var fake belieber och inte förtjänade det så hon borde inte få vad med (vi var typ 13 eller 14 så ja vi var extremt fjantiga) men jag orkade inte bry mig om vad andra sa, jag visste bara att jag inte tänkte bry mig om alla rykten som jag hade hört om henne då. Så jag, tillsammans med min andra vän, träffade henne och vi umgådes hela den dagen och skulle planera "bieber discot" (fattar inte att jag skriver detta hahahah) men kommer ihåg hur jobbig jag tyckte amanda var. Hon skulle prata om allt som inte hade om det att göra hela tiden, hon var som en energiboll som aldrig var tyst. Jag tänkte att hon förmodligen inte skulle göra något gott till vårt disco. Men tro mig, det gjorde hon. Det var hon som i princip kom på ALLA ideér och fixade så att allt blev perfekt i minsta detalj. Och anledningen till varför jag berättar detta är för att jag vill bara säga att amanda är världens driftigaste person. Har hon siktat in sig på något, ja, då händer det. Det är också därför folk hatar på henne, tyvärr.

Folk är avundsjuka. Amanda är jätte fin, driftligt och framgångsrik. Hon har talang för väldigt mycket, en underbar personlighet och tar tag i saker istället för att skita i dom. Hon har en familj som verkligen stöttar och älskar henne till 100% i allt hon vill och gör, nära vänner som alltid finns där i både göteborg och i huvudstaden. Och jag vet att dessa vänner älskar henne. Hon har tur i väldigt mycket och får göra en del som många andra inte faktiskt får. Hon vet hur folk fungerar, och vilka hon kan lita på och inte. Hennes leende är dödsfint och hon är en jätte söt tjej allmänt. Hon har folk som ser upp till henne, och sådana som är avendsjuka på henne och måste på något sätt trycka ner henne. Ni tål inte att se någon annan lyckas då ni själva jämt och ständigt misslyckas och inte är tillräckligt starka för att ta er upp igen, och då är det enda ni kan göra att hata på dom som redan är där uppe. Detta är den sorgliga, men tyvärr verkliga sanningen. Jag kan säga att Amanda inte gjort någon något illa. Självklart kan jag inte tala för vad hon gjorde förut eftersom vi inte alltid vart vänner, men jag VET att hon alltid är ärlig med mig. Såfort jag är osäker på något eller oroar mig över något hon gör/säger eller helt enkelt vad som helst, så är hon ärlig. Inga vita lögner eller bortförklaringar. Bara raka sanningen, just för att hon litar på mig också. Amanda är den mest äkta och ärliga vännen jag haft, hon finns alltid där till 100% och har aldrig snackat skit om någon till mig. Och att hon aldrig sagt något skit om en annan person, säger ganska mycket. Eftersom hon aldrig nämner någon annan person negativt, så varför skulle hon göra det med mig?

I julklapp fick jag världen finaste present av henne och ett otroligt fint brev, varje dag frågar hon hur det är med mig och hur jag mår. Varje gång kollar hon av om allt står rätt till och om något trycker ner mig. Hon är alltid trevligt mot alla nya hon träffar, även fast dom hatar henne utan att hon ens sagt ett ord till dom. Inte ens ett jävla ord. Vi kommer ju till den här staden och hur mycket den tror på alla rykten. Hon har världens finaste familj, mamma, pappa, syster och bror. Dom är lika godhjärtade som Amanda och man märker vart hon fått det ifrån. För ärligt, om jag nu tvistar sanningen bara för att hon är min bästa vän, så träffa hennes familj. För ingen, då menar jag ingen, familj kan vara som hennes och få en dotter som vissa tror att amanda är. Med den familjen hon har, kan hon inte vara något annat än underbar.

Anledningen till varför jag ens tar upp detta är för att jag är så extremt trött på alla fördomar jag hör om denna tjejen. Folk kommer bokstavligt talat fram till mig och talar illa om henne framför mina ögon. Inte bara så att jag hör vad dom säger, utan dom pratar verkligen direkt till mig, hennes bästa vän. Jag förstår inte det. Denna staden är så himla fucked up att jag inte vet vad jag ska göra. Mina föräldrar älskar Amanda och tycker hon är en hur fin person som helst. Alla som gett Amanda en ärlig chans har inget illa att säga om henne. 

Jag gick in på min ask för första gången på länge och fick se hemska och idiotiska saker där, och därför lägger jag upp detta. Tog också bort min ask nu för jag personligen blev sårad av vad jag läste. Men också för att folk borde veta att hon är världens underbaraste och det är dags att lägga ner nu. På riktigt. Ni måste fatta att ni sårar folk och inte gör något gott. Ni har fått se och höra en extremt fel version av vem hon egentligen är. Så väx upp och ge folk en ärlig chans innan ni slänger ut er saker som sårar folk och nära. Det är ni som är idioterna, ingen annan. Absolut ingen annan.

RSS 2.0